H Αννίτα Πάνια απάντησε: Παντρεύεται με τον Νίκο Σαμοΐλη;

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως το μυστήριο θα γίνει στην Καλαμάτα

Οι φήμες ότι η Αννίτα Πάνια παντρεύεται τον αγαπημένο της, Νίκο Σαμοΐλη έχουν φουντώσει, ωστόσο, η ίδια πρώτη φορά απάντησε με ένα τραγούδι του πρώην συζύγου της, Νίκου Καρβέλα!

«Σας απαντώ με το τραγούδι Δεν Παντρεύομαι του Νίκου Καρβέλα, αλλά με τη φωνή της Λίτσας Διαμάντη», είπε με το γνώριμο ύφος της η παρουσιάστρια στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά. Η ίδια επιβεβαίωσε ότι είναι μια χαρά και στην προσωπική και στην επαγγελματική της ζωή.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο οι πληροφορίες ότι η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Σαμοΐλης, με τον οποίο λέγεται ότι διατηρούν σχέση, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Ο Νίκος Σαμοίλης ήταν στο πλευρό της αγαπημένης του Αννίτας στην κηδεία του πατέρα της

Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως το μυστήριο θα γίνει στην Καλαμάτα σε χρόνο που θα αποφασίσει το ζευγάρι, ώστε να μη γίνει γνωστό στα ΜΜΕ το πότε και το πού.

Η αλήθεια είναι ότι η Αννίτα Πάνια δε θέλει να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά της, όταν όμως κυκλοφορούν fake ειδήσεις -όπως αυτή περί επικείμενου γάμου της-, επιλέγει να το κάνει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top