Μοντέλο από το GNTM τα «έχωσε» σε follower που την κατηγόρησε για photoshop

Και με το δίκιο της...

Όσα είχε πει η Ξανθή Τζερεφού στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα»

Τη γνωρίσαμε από το Greece's Next Top Model και την αγαπήσαμε για τον απλότητά της. Ο λόγος για τη γλυκιά κοκκινομάλλα, Ξανθή Τζερεφού, η οποία ήταν η μεγάλη αδυναμία του Δημήτρη Σκουλού.

Η Ξανθούλα είναι λάτρης των social media και μοιράζεται συχνά πυκνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.  Μάλιστα, πρόσφατα δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στην όμορφη Σύμη.

Να τονίσουμε πάντως, ότι η εξωτερική της εμφάνιση είναι τελείως αλλαγμένη από το GNMT. Η ίδια, τον περασμένο Μάρτιο δήλωνε ότι δεν έχει χάσει καθόλου κιλά και πως θέλει να επιτύχει ως plus size μοντέλο.

Η Ξανθούλα Τζερεφού δέχθηκε «επίθεση» από κάποιον follower της στο Ιnstagram, ο οποίος της είπε ότι κάνει photoshop στις φωτογραφίες της, καθώς φαίνεται αρκετά διαφορετική σε αυτές. 

Η απάντησή της ήταν η εξής: «ΠΟΤΕ! Αρχικά δεν ξέρω να κάνω. Και εκτός αυτού στηρίζω το κίνημα body positive. Σημασία δεν έχουν οι καμπύλες σου ή οι «ατέλειές» σου, αλλά η ψυχή σου. Επίσης αν κοιτάξεις προσεκτικά τις φωτογραφίες μου θα δεις ξεκάθαρα ότι είναι αρετουσάριστες. Π.χ. σε αυτή βλέπεις τις μελανιές και τα σημάδια στα πόδια μου. Και τέλος δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο να κάνω photoshop. Αυτό είναι το σώμα μου και το δέχομαι. Δεν πάω με τα πρότυπα που πλασάρουν στο Internet. Έχω τον δικό μου τύπο!».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top