Πώς περνάει τα βράδια της η εγκυμονούσα Μαντώ Γαστεράτου;

Η γλυκιά ανάρτηση στο Instagram

Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Μαντώ Γαστεράτου

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες η Μαντώ Γαστεράτου. Η παρουσιάστρια-ραδιοφωνική παραγωγός ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Μαντώ Γαστεράτου: Η Μπάγια Αντωνοπούλου μιλά στη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σας ευχαριστώ τοοοοοσο πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Βλέπω στα μηνύματα σας με πόση χαρά και αγάπη μου στέλνετε τις ευχές σας και κλαίω από χαρά και όχι δεν είναι από τις ορμόνες που έχουν αυξηθεί, είναι από την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την αγάπη που μου δείχνετε! Κορίτσια μου γλυκά, αγάπες μου, ειδικά εσάς θέλω να σας πάρω όλες μια τεράστια αγκαλια, είστε μοναδικές να το ξέρετε! Πόσο τέλειο είναι να βλέπεις την κοιλίτσα σου στον καθρέπτη να μεγαλώνει και για πρώτη φορά να θες να γίνει τεράστια και φουσκωτη αντί να την ρουφάς και να παραπονιέσαι για τα δύο τρία κιλακια που μπορεί να έχεις πάρει! 👼🙏💎🍼♥️☀️🔆 #happy #blessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) στις

Η ίδια βλέποντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα να μεγαλώνει πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ έχει αρχίσει να βλέπει και αστεία βιντεάκια με μωράκια στo internet, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top