Μαντώ Γαστεράτου: Η Μπάγια Αντωνοπούλου μιλά στη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Το βίντεο στο Instagram

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαντώ Γαστεράτου, αφού σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Μαντώ Γαστεράτου: «Σε λίγους μήνες θα γίνω μαμά!»

Η είδηση της εγκυμοσύνης της χαροποίησε τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, τα συγγενικά της πρόσωπα, αλλά κα την κουμπάρα της Μπάγια Αντωνοπούλου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγουμε! Κοντά στα 10 χρόνια κολλητές... κοντά στα 10 χρόνια είσαι ο πρώτος άνθρωπος που παίρνω τηλέφωνο όταν θέλω να μοιραστώ την χαρά μου και το προβλήμα μου, κοντά στα 10 χρόνια είσαι ενας απο τους 2-3 ανθρωπους στην ζωη μου που με ξέρουν τόσο καλά, κοντά στα 10 χρόνια είσαι ο μόνος άνθρωπος που γελάει με τις βλακείες που σου λέω, κοντά στα 10 χρόνια ακούς όταν σηκώνω το τηλέφωνο να σου λέω "Έλα μωρή" και δεν με έχεις βρίσει ακόμα... 😝 --------------------- #mybestfriend #love #besties #girly #girlymood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) στις

Τώρα που άρχισε να φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της παρουσιάστριας, η δημοσιογράφος άρχισε να… «μιλά» στο έμβρυο! Βέβαια, δεν έλειψαν και τα βίντεο στο Instagram με τις ξέγνοιαστες στιγμές της μέλλουσας μαμάς, αλλά και της κουμπάρας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top