Ράπερ Mike: Η ανήθικη πρόταση που δέχτηκε και το αντάλλαγμα!

«Μου έχουν ρίξει κατάρες για το “Αχ κουνελάκι”»

Πολλοί είναι οι celebrities που κατά καιρούς έχουν δεχτεί ανήθικες προτάσεις. Ανάμεσα σε αυτούς και ο ράπερ Mike, ο οποίος συνάντησε την Τζώρτζια Γεωργίου στο βαν των Κου Κου και μίλησε γι’ αυτό το γεγονός.

«Μου έχουν κάνει ανήθικη πρόταση στο Instagram με μεγάλό ποσό. Μου έχουν πει για 7.000 ευρώ», είπε και στη συνέχεια ανέφερε ότι όταν τραγούδησε το “Αχ κουνελάκι” κάποιοι τον καταράστηκαν: «Μου έχουν ρίξει κατάρες για το “Αχ κουνελάκι”, να ψοφήσω και τέτοια. Δεν το πίστεψα καθόλου στην αρχή το τραγούδι. Το αλλάξαμε από εδώ, το φέραμε από εκεί και βγήκε, αλλά το κάναμε καθαρά για χαβαλέ».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι προτιμά τις σχέσεις, αλλά στο παρελθόν έχει κάνει και one night stand. «Έχω κάνει one night stand, δεν το κρύβω, αλλά δεν είναι και πολύ ενδιαφέρον».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στις μαμάδες των θαυμαστριών του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι μαμάδες είναι πιο διαχυτικές από τα κοριτσάκια. Είναι πιο ορμητικές. Σε συναυλία ήρθε η μαμά με το κοριτσάκι για φωτογραφία, το κοριτσάκι έφυγε και η μαμά πήγε να με φιλήσει».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top