Νατάσα Σκαφιδά: Δύσκολες ώρες για τη γυναίκα του Γιάννη Βαρδή

Έχασε πολυαγαπημένο της πρόσωπο

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή λίγο πριν επιστρέψουν σπίτι από το μαιευτήριο

Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Βαρδή έχασε σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ζωής της. Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή  ο πολυαγαπημένος της παππούς και όπως είναι φυσικό, η ίδια βυθίστηκε σε βαθύ πένθος, αφού η αδυναμία που του είχε ήταν μεγάλη.

Η Νατάσα Σκαφίδα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram και έγραψε μια συγκινητική λεζάντα:

«Πούλη πούλη πούλη μου, παππούλη μου καλέ, λεβέντη μου, σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια μου έβγαλες αυτή την φωτογραφία που είχες αγκαλιά το Κατερινάκι μας και σήμερα το πρωί, έφυγες ,έφυγες έτσι αναπάντεχα και δεν πρόλαβες να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου και τον Αντωνάκη μας παππούκα μου... Εύχομαι η ψυχούλα σου να αναπαυθεί και να ξεκουραστείς, να μας προσέχεις από εκεί ψηλά, να ξέρεις πως όλοι εμείς σε λατρεύουμε και θα σε θυμόμαστε για πάντα... Σ' αγαπάω παππούλη μου μέχρι τον ουρανό και ακόμα παραπάνω...».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πούλη πούλη πούλη μου,παππούλη μου καλέ ,λεβέντη μου,σαν σήμερα πριν απο 3 χρόνια μου έβγαλε αυτή την φωτογραφιά που είχες αγκαλια το Κατερινάκι μας,και σήμερα το πρωί,έφυγες ,έφυγες έτσι αναπάντεχα και δεν πρόλαβες να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου και τον Αντωνάκη μας παππούκα μου... Εύχομαι η ψυχούλα σου να αναπαυθεί και να ξεκουραστείς,να μας προσέχεις από εκει ψηλά,να ξέρεις πως όλοι εμεις σε λατρεύουμε και θα σε θυμόμαστε για πάντα... Σ ´αγαπάω παππούλη μου μέχρι τον ουρανό και ακόμα παραπάνω...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Skafida-Vardi (@natasaskafida) στις


 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top