Νίκος Μίχας: Ο πρώην παίκτης του «Fame Story» παντρεύτηκε!

Οι φωτογραφίες από τη μεγάλη μέρα

Ο Νίκος Μίχας, o οποίος έγινε γνωστός το 2004 μέσα από τη συμμετοχή του στο επιτυχημένο μουσικό talent show «Fame Story» έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή του και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από το τραγούδι και εργάζεται πλέον ως γιατρός, δεν παύει όμως, να αγαπά τη μουσική και να ασχολείται με το τραγούδι στον ελεύθερό του χρόνο. 

Ο Νίκος Μίχας παντρεύτηκε χθες την αγαπημένη του Άννα, η οποία μάλιστα είναι έγκυος και είναι φανερό αφού η κοιλίτσα ξεπρόβαλλε όμορφα κάτω από το νυφικό της.

Φωτογραφίες από την ξεχωριστή μέρα για τον πρώην τραγουδιστή και την πλέον σύζυγό του, κυκλοφόρησαν από φίλους του ζευγαριού στα social media και εμείς τις συγκεντρώσαμε εδώ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wedding day...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Sventzouris (@christos.sventzouris) στις


 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

| ♡ JUSTMARRIED♡ Να ειστε παντα ευτυχισμένοι αγαπες μου ομορφες!!! ♡Ν+Α= LFE♡ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .#love #tweegram #weddingday #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #summer #instadaily #instafollow #followme #quotes #iphoneonly #instagood #bestoftheday #instacool #instago #follow #webstagram #ootd #style #moodoftheday #instalifo #photography . . .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝕷𝖔𝖚𝖐𝖎𝖆 𝕱𝖆𝖎𝖉𝖗𝖆 𝕸𝖊𝖌𝖆𝖉𝖔𝖚𝖐𝖆 (@loukia_meg) στις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top