Συνελήφθη ο «μαϊμού» George Clooney

Είχε συνεργό μία γυναίκα και ήταν γνωστοί ως Ιταλοί…. Μπόνι και Κλάιντ!

Από την ταϊλανδέζικη αστυνομία συνελήφθησαν ένα ζευγάρι Ιταλών απατεώνων, που για χρόνια παρίσταναν τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό George Clooney, προκειμένου να προωθήσουν επιχείρηση με είδη ρουχισμού.

Η Interpol είχε εκδώσει από το 2013 ένταλμα σύλληψης για τον 58χρονο Φραντσέσκο Γκαλντέλι και την 43χρονη Βάνια Γκόφι, εις βάρος των οποίων ο Clooney είχε καταθέσει μήνυση το 2010 στην Ιταλία, κατηγορώντας τους στο δικαστήριο ότι χρησιμοποιούσαν το όνομά του για διάφορες απάτες.

Τη στιγμή που ο Φραντσέσκο Γκαλντέλι συλλαμβάνεται /Φωτογραφία AP Images

Οι δύο απατεώνες το έσκασαν από την πατρίδα τους για να αποφύγουν τη σύλληψη με τα ιταλικά ΜΜΕ να τους αποκαλούν «Ιταλούς Μπόνι και Κλάιντ, κι από το 2014 ζούσαν στην Ταϊλάνδη πουλώντας ρολόγια Rolex «μαϊμού» μέσω του Διαδικτύου. 

Amal Clooney: Οι συμβουλές της στις εταιρείες για περισσότερα κέρδη!

Clooney - Alamuddin: Χολιγουντιανή λάμψη στο κόκκινο χαλί της Ρώμης!

Το ζευγάρι συνελήφθη το περασμένο Σάββατο σε μια κοινή επιχείρηση των ταϊλανδέζικων και ιταλικών Αρχών στα περίχωρα της πόλης Πατάγια στην Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο Γκαλντέλι ομολόγησε στην ανάκριση ότι είχε ανοίξει μια εταιρεία ρουχισμού και παρίστανε τον George Clooney για να ξεγελά επίδοξους επενδυτές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top