«Το δικό μας σινεμά»: Οι λαμπερές εμφανίσεις στην πρεμιέρα!

Η Δέσποινα Βανδή έκλεψε τις εντυπώσεις

«Το δικό μας σινεμά», το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, έκανε πρεμιέρα, το βράδυ της Τετάρτης, στο ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο «Άλσος», στο Πεδίον του Άρεως!

Στο θεατρικό μιούζικαλ πρωταγωνιστούν οι: Σπύρος Παπαδόπουλος, Δέσποινα Βανδή,Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Κόκλας, Κατερίνα Λέχου, Μέμος Μπεγνής, Γιώργος Χρανιώτης, Σύλβια Δελικούρα, Παρθένα Χοροζίδου, Ευγενία Σαμαρά, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριαλένα Ροζάκη, Γιώργος Τσούρμας, Γιάννης Ρούσος, Δημήτρης Γαλάνης, ενώ σε ξεχωριστούς ρόλους εμφανίζονται η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία είχε αποσπάσει θετικές κριτικές για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο μιούζικαλ «Mamma Mia», επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. 

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, η αγαπημένη τραγουδίστρια άλλαξε τριάντα κοστούμια, παρουσίασε μοναδικές χορογραφίες και οι ερμηνείες της μάγεψαν το κοινό…

Δείτε ποιοι έδωσαν το «παρών»:

Ζέτα Μακρυπούλια-Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Ευαγγελία Συριοπούλου

Μπέττυ Μαγγίρα

Ταμίλα Κουλίεβα

Μαρία Κωνσταντάκη

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης-Δανάη Μπάρκα

Γιάννης Ποιμενίδης-Ευγενία Σαμαρά

Παύλος Χαϊκάλης-Ζέτα Μακρυπούλια-Ευγενία Σαμαρά-Σύλβια Δελικούρα

Γεωργία Αβασκαντήρα-Γιώργος Χρανιώτης

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top