Βάσω Λασκαράκη: Η αποφοίτηση της κόρης της από το νηπιαγωγείο!

Η ηθοποιός συγκινήθηκε στη σχολική γιορτή της μικρής

Το νηπιαγωγείο τελείωσε η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και η περήφανη μαμά ανέβασε φωτογραφίες της μικρής από τη σχολική γιορτή! 

Η μικρή Εύα, η οποία τον ερχόμενο Νοέμβρη θα κλείσει τα 6 της χρόνια, αποφοίτησε με τους συμμαθητές της ως η «τάξη του 2019» γεμίζοντας συγκίνηση τη μαμά της. 

Η Βάσω Λασκαράκη ήταν φυσικά στην αποφοίτηση της μικρής ανεβάζοντας φωτογραφίες στο instagram και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Class of 2019! Αποφοίτηση από το νηπιαγωγείο με πολύ συγκίνηση … παρά πολύ θα έλεγα.».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Class of 2019 🙋🏻‍♀️ Αποφοίτηση από το νηπιαγωγείο με πολύ συγκίνηση ... παρά πολύ θα έλεγα 😪 Όταν το 2015 διάλεξα το @natashas_babyland_wonderland δεν φανταζόμουν το πόσο σημαντικό ρόλο θα έπαιζε στην ζωή της Ευας αλλά και στην δίκη μου η επιλογή αυτή! Σαν ένα δεύτερο σπίτι με αγάπη φροντίδα και σωστή διαπαιδαγώγηση, είχαμε την απόλυτη ενημέρωση,την καθημερινή επαφή με τις δασκάλες και νιώθαμε ήσυχοι για τα παιδιά μας... σε ευχαριστούμε Νατασα για αυτό το ζεστό σπιτικό περιβάλλον που εχεις δημιουργήσει για τα παιδιά μας δεν είναι τυχαίο που 25 χρόνια σε κάθε αποφοίτηση οι γονεις σε παρακαλάνε να φτιαξεις και δημοτικό! @natashas_babyland_wonderland #graduation #proudmommy #princesseva #andherfriends

A post shared by ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki) on

Η ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Τσιμιτσέλης παρά τον χωρισμό τους παραμένουν ενωμένοι για την κόρη τους και είναι πάντα η προτεραιότητά τους, όπως έχουν δηλώσει και οι δυο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top