Pratt - Schwarzenegger: Ο κρυφός γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού!

Η φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός στο Instagram

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Chris Pratt και η Katherine Schwarzenegger! Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην Καλιφόρνια.

Οι δυο τους αιφνιδίασαν τον διεθνή Τύπο με τον γάμο του, αφού ήξεραν ότι θα παντρευτούν αυτό το καλοκαίρι, αλλά η ημερομηνία δεν είχε γίνει γνωστή.

Το ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό ο γαμπρός μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στο Instagram. Δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Χθες ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μας! Γίναμε σύζυγοι μπροστά στο Θεό, τις οικογένειές μας κι εκείνους που αγαπάμε. Ηταν συγκινητικό και γεμάτο συναισθήματα. Αισθανόμαστε τόσο ευλογημένοι που ξεκινούμε αυτό το νέο κεφάλαιο στις ζωές μας. Είμαστε τόσο ευγνώμονες στις οικογένειες και τους φίλους μας που μας συμπαραστάθηκαν και ευγνώμονες στον κύριο Armani ο οποίος δημιούργησε ένα φανταστικό νυφικό για την Katherine και για μένα το τέλειο κοστούμι. Αυτό το πρωί δεν αισθανόμαστε τίποτα παραπάνω από ευλογημένοι».

O Chris και η Katherine είχαν αρραβωνιαστεί στα μέσα Ιανουαρίου έπειτα από επτά μήνες σχέσης, αφού ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.
Αυτός ο γάμος είναι ο δεύτερος για τον 39χρονο, μιας κι υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Anna Faris, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top