Διάσημη ηθοποιός έχει καρκίνο - Η αντίδραση ότι της είπαν τα δυσάρεστα νέα!

Η 57χρονη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά «Desperate Housewives»

Για τη «μάχη» που δίνει τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο του πρωκτού μίλησε η Marcia Cross.

Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Desperate Housewives», ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «CBS This Morning» και αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της για μια τυπική εξέταση και εκείνος της ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love this pic and spring! Thank you @dearmarciacross for posting !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη reallymarcia (@reallymarcia) στις

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να έχω κάτι, επειδή δεν είχα συμπτώματα, μέχρι που έκανα την εξέταση και μου είπαν ότι κάτι υπάρχει εκεί, αλλά ό,τι κι αν είναι μπορεί να θεραπευθεί […] Κι εγώ είπα, τι;! Τι είναι αυτά που μου λέτε;», είπε η  57χρονη ηθοποιός.

Ο καρκίνος είχε «χτυπήσει» και την πόρτα του συζύγου της, Tom Mahoney

Αποτελεί ειρωνεία της τύχης το γεγονός ότι το 2009, ο σύζυγός της, Tom Mahoney διαγνώστηκε με καρκίνο του λαιμού και εκείνη τον βοήθησε να το ξεπεράσει.

Ωστόσο, οι γιατροί υποψιάζονται τώρα ότι ο καρκίνος της Marcia Cross και του Tom Mahoney προέρχονταν από τον ίδιο τύπο ανθρώπινου ιού θηλώματος, γνωστού ως HPV.

Ο HPV μπορεί να μεταφερθεί μέσω σεξουαλικής επαφής ή επαφής δέρματος με δέρμα και μπορεί επίσης να προκαλέσει καρκίνο του τραχήλου και των γεννητικών οργάνων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy day in the woods! #healthy #happy #grateful #nofilter #nofacelift #nophotoshop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη reallymarcia (@reallymarcia) στις

Το μήνυμα της Marcia Cross

Οι ακτινοβολίες αλλά και οι χημειοθεραπείες της Marcia Cross έχουν ολοκληρωθεί και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Η 57χρονη ηθοποιός μετά την περιπέτεια με την υγεία της  θέλησε να στείλει ένα μήνυμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που ντρέπονται. Έχεις καρκίνο! Πρέπει να νιώθεις και ντροπή; Λες και έκανε κάτι κακό, επειδή έτυχε να σου συμβεί στον πρωκτό;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top