Λυκουρέζος: «Η συμπεριφορά της Μάρθας είναι τουλάχιστον ανεξήγητη»

Παρέμβαση του γνωστού δικηγόρου στη διαμάχη των δύο αδελφών

Παρέμβαση για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και στη Μάρθα Κουτουμάνου έκανε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, θέλοντας να προστατεύσει την αξιοπιστία της κόρης του, μετά από όσα ακούστηκαν από τρίτα πρόσωπα που, όπως είπε, γνωρίζουν ελάχιστα για τα οικογενειακά τους ζητήματα. 

Οι κόρες της Λάσκαρη στα δικαστήρια-Οι αποκαλύψεις της ξαδέλφης της Μάρθας

«Μετά τον θάνατο, τον Αύγουστο του 2018, έγινε η διανομή -με τη δική μου παρουσία- όλων των πραγμάτων μεταξύ των παιδιών, της Μαρίας Ελένης και της Μάρθας, ηρεμότατα και ωραιότατα. Η κάθε μία επέλεγε τι θέλει να πάρει από τα αντικείμενα, τα ρούχα και με απόλυτη συμφωνία προχώρησε αυτή η διανομή. Όλα αυτά που λέγονται ότι άλλαξε η συμπεριφορά απέναντί της είναι ένα χονδροειδέστατο ψεύδος!», είπε ο γνωστός ποινικολόγος στην εκπομπή «Μαζί σου».

Κουτουμάνου-Λυκουρέζου: Στα δικαστήρια οι κόρες της Λάσκαρη

Ο κ. Λυκουρέζος τόνισε ότι μεγάλωσε την Μάρθα Κουτουμάνου σαν κόρη του, αλλά και τη Ζένια Μπονάτσου σαν εγγονή του και ότι αγαπά και τις δύο πολύ. 

Οι δύο αδελφές μετά από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη είχαν συμφωνήσει να αδειάσει το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη που ανήκει και στις δύο και είτε να πουληθεί, είτε να μισθωθεί. 

Όμως, η Μάρθα επέλεξε να μείνει στο σπίτι αυτό και μάλιστα, σύμφωνα με τον Α. Λυκουρέζο αρνείται να δώσει τα κλειδιά στη Μαρία Ελένη και γι’ αυτό εκείνη κατέφυγε στα δικαστήρια. 

«Το δικαστήριο προ ημερών την διόρισε προσωρινή διαχειρίστρια και υποχρέωσε την πλευρά της Μάρθας να παραδώσει τα κλειδιά, το οποίο υποτίθεται ότι θα γίνει αύριο, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια! Η συμπεριφορά της Μάρθας τα δύο τελευταία χρόνια είναι τουλάχιστον ανεξήγητη! Ακόμα και τους πίνακες τους χαρίσαμε στη Μάρθα. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες οικονομικές, οι οποίες θα επιλυθούν με την πώληση του ακινήτου», τόνισε.

Αναφερόμενος στο θέατρο, ο γνωστός ποινικολόγος είπε ότι ήταν επιλογή της Ζωής Λάσκαρη να είναι στο θέατρο η Μαρία Ελένη. Αντίθετα η Μάρθα δεν είναι ανδιαφερθεί ποτέ για αυτό. 

«Η Μάρθα με τη Ζένια Μπονάτσου, την αγαπημένη της κόρη που με αποκαλούσε πάντοτε παππού, μεγάλωσαν όλα αυτά τα χρόνια στο Πόρτο Ράφτη. Τη φιλοξενούσαμε, εκεί έμενε, εκεί κοιμόταν, εκεί έτρωγε, δεν προσέφερε τίποτε απολύτως οικονομικά, δεν εργαζόταν, δεν μπορούσε. Συνεπώς, με αγάπη τη μεγάλωσα σαν τέταρτο παιδί μου, όπως και τη Ζένια σαν εγγονή μου. Μάλιστα, η Ζωή είχε και ένα διαμέρισμα στην οδό Ομήρου που ανήκει και στα δύο κορίτσια και η Μαρία Ελένη πρότεινε να εγκατασταθεί εκεί η Ζένια για να είναι στο κέντρο της Αθήνας κι εγώ δαπάνησα ένα πολύ σημαντικό ποσό για να επισκευαστεί το σπίτι, το οποίο είχε πολλά προβλήματα», είπε.

Επέμεινε τέλος ότι για τη διαμάχη το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχει η Μάρθα, καθώς αρνήθηκε να φύγει από το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη. Ο ίδιος ευχήθηκε να λυθούν όλα χωρίς να τραβήξει η υπόθεση, σημειώνοντας ότι και ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει τη συμπεριφορά της Μάρθας Κουτουμάνου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top