Οι κόρες της Λάσκαρη στα δικαστήρια-Οι αποκαλύψεις της ξαδέλφης της Μάρθας

"Μετά τον θάνατο της Ζωής άλλαξαν όλοι συμπεριφορά απέναντι στη Μάρθα"

Κρίση περνά η σχέση της Μάρθας Κουτουμάνου και της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου μετά τον θάνατο της μητέρας τους, Ζωής Λάσκαρη.

Οι δυο αδελφές βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για την περιουσία της αείμνηστης ηθοποιού. Aνταλλάσσουν μεταξύ τους εξώδικα, το τελευταίο εξάμηνο. 

H Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με το πρώτο εξώδικο ζήτησε από την αδελφή της να της παραδώσει αντίγραφα των κλειδιών του σπιτιού, ώστε να μπορέσει να το δείξει σε υποψήφιους αγοραστές. Εκείνη απάντησε με άλλο έγγραφο που καλούσε τη Μαρία Ελένη να ξεκαθαρίσει στο πλαίσιο αυτής της κατάστασης σε ποιο ύψος θα συμμετάσχει στις οφειλές του σπιτιού (οι οποίες ανέρχονται στις περίπου 20 χιλιάδες ευρώ) ενώ με τρίτο εξώδικο η Μαρία Ελένη ζητούσε να μπει ως διαχειριστής της κατάστασης τρίτο πρόσωπο και συγκεκριμένα ο σύντροφός της.

Το κλίμα που επικρατεί μέσα στις δύο αδελφές είχε φανεί από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της Μαρίας Ελένης, η οποία αποκάλυψε ότι με την Μάρθα δεν τα είχαν βρει ποτέ. 

Η ξαδέλφη της Μάρθας Κουτουμάνου, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μίλησε από την πλευρά της Μάρθας:

«Η Μάρθα είναι σε άσχημη κατάσταση, έχει μπει μέσα η Μαρία Ελένη, έχει πάρει διάφορα πράγματα της μαμάς τους, έχει αδειάσει αποθήκες, έχει το θέατρο, η Μάρθα δεν έχει πάρει από τη μαμά της τίποτα. Η Μάρθα έχει πληρώσει τα χρέη του σπιτιού που υπήρχαν εφόσον η Ζωή ζούσε. Δεν είναι ότι ζητάει να πληρωθούν έξοδα του σπιτιού από εκείνη την ημέρα και μετά. Ζητάει τα χρήματα που έχει πληρώσει ενώ η Ζωή ζούσε. Υπάρχουν αποδείξεις. Ας πούμε η ΔΕΗ από τότε που η Ζωή ήταν εν ζωή. Αυτά δεν πρέπει να πληρωθούν; Μισά μισά. Μισά η Μάρθα, μισά η Μαρία Ελένη, εν πάση περιπτώση κάτι, αυτοί δεν έχουν δώσει τίποτα. Η ξαδέλφη μου αυτή τη στιγμή είναι η μόνιμή της κατοικία το Πόρτο Ράφτη, δεν έχει καμία αντίρρηση να πουληθεί, όλα τα προβλήματα, τις ιστορίες τις δημιουργεί η Μαρία Ελένη βγαίνοντας και λέγοντας όλα αυτά τα πράγματα και μη έχοντας αφήσει στη Μάρθα τίποτα. Το ξέρετε ότι η Μάρθα δεν έχει τίποτα προσωπικό της μαμάς της; Της πήραν ακόμη και τις φωτογραφίες της;».

Κουτουμάνου-Λυκουρέζου: Στα δικαστήρια οι κόρες της Λάσκαρη

Σε σχετική ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου αν το θέμα είναι συναισθηματικό, η ξαδέλφη της Μάρθας απάντησε πώς τα θέματα είναι πολλά και συναισθηματικά και οικονομικά. 

«Όταν αποφάσισε η Μαρία Ελένη ερήμην της Μάρθας για το θέατρο, η Μάρθα το μόνο πράγμα που είχε ζητήσει ήταν να μείνει το όνομα του θεάτρου ''θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη''. Και η Μαρία Ελένη αποφάσισε, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, να πάρει το όνομα και να πάει να κάνει θέατρο αλλού. Το θέατρο το είχε φτιάξει η μαμά της από τη αρχή, το είχε ανακαινίσει, ήταν το παιδί της. Αυτό που πρέπει να καταλάβει η Μαρία Ελένη είναι ότι δεν ήταν το μοναδικό παιδί της Ζωής, ήταν και η Μάρθα», εξήγησε

Ακόμα, όταν ρωτήθηκε για το πώς τα βγάζει πέρα οικονομικά η Μάρθα, η απάντηση της ξαδέλφης ήταν: «Δύσκολα, όπως όλος ο κόσμος. Δεν εργάζεται». Και συνέχισε: «Αμέσως μετά τον θάνατο της Ζωής τις επόμενες ημέρες άλλαξαν όλοι συμπεριφορά απέναντι στη Μάρθα. Και ο τρόπος που της συμπεριφέρθηκαν και αυτή την ιστορία με τα εξώδικα την ξεκίνησε η Μαρία Ελένη όχι η Μάρθα. Η Μάρθα δεν ήθελε να βγει αυτή η ιστορία στα κανάλια και ήθελε να λυθεί και να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Της έδωσε κλειδιά των αποθηκών που είχε μέσα η Ζωή ρούχα, η Μαρία Ελένη πήγε και τα σήκωσε όλα. Δεν είχε πρόβλημα να μοιραστεί, η Μαρία Ελένη δεν άφησε τίποτα. Η Μάρθα θέλει να πουληθεί το σπίτι για να τελειώνουν και με τα χρέη και να πάρει ο καθένας τον δρόμο του».

Τέλος η γυναίκα εξήγησε και τον λόγο που η Μάρθα Κουτουμάνου δε θέλει να κυκλοφορούν αντίγραφα των κλειδιών του σπιτιού στο Πόρτο Ράφτη για το οποίο την κατηγορεί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. 

«Δεκαπέντε ημέρες αφότου έφυγε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μπήκαν ληστές και την λήστεψαν. Και αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλει να κυκλοφορούν δεξιά αριστερά κλειδιά, γιατί φοβάται μην την κλέψουν. Όχι για να μην την κλέψει η Μαρία Ελένη».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top