Μαίρη Συνατσάκη: «Έχει πόνο να αφήνεις πίσω…»

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας στο Instagram

Προσωπική εξομολόγηση έκανε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια και YouTuber δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε: «Βγήκε αυτή η φωτογραφία έτσι που με κάνει να νιώθω σαν πεταλούδα και θυμήθηκα αυτό που είχε πει ο Λάο Τσε. Ότι «Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το ονομάζει πεταλούδα» και αποφάσισα ότι όντως είμαι πεταλούδα αυτήν την στιγμή. Έχει πόνο να αφήνεις πίσω έναν εαυτό που μέχρι τώρα νόμιζες ότι είναι όλα όσα είσαι, για να ανακαλύψεις μια καινούργια μορφή σου. Και φόβο έχει. Αλλά έχει και τόσα πανέμορφα χρώματα και ξαφνικά φτερά και ανυπομονώ να μάθω όλα τα καινούργια. Αν είσαστε σε μια τέτοια αντίστοιχη στιγμή σας, σας νιώθω απολύτως να ξέρετε… [ θα πετάμε τώρα ]».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βγήκε αυτή η φωτογραφία έτσι που με κάνει να νιώθω σα πεταλούδα και θυμήθηκα αυτό που είχε πει ο Λαο Τσε. Ότι «Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το ονομάζει πεταλούδα» και αποφάσισα ότι όντως είμαι πεταλούδα αυτήν την στιγμή. Έχει πόνο να αφήνεις πίσω έναν εαυτό που μέχρι τώρα νόμιζες ότι είναι όλα όσα είσαι, για να ανακαλύψεις μια καινούργια μορφή σου. Και φόβο έχει. Αλλά έχει και τόσα πανέμορφα χρώματα και ξαφνικά φτερά και ανυπομονώ να μάθω όλα τα καινούργια. Αν είσαστε σε μια τέτοια αντίστοιχη στιγμή σας, σας νιώθω απολύτως να ξέρετε... 🦋 [ θα πετάμε τώρα ] ———————————————————• #butterfly #newme #newbeginnings #sundayvibes

A post shared by Mary Sinatsaki (@mairiboo) on

Η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία βιώνει μια πολύ δημιουργική περίοδο σε ότι αφορά την επαγγελματική της ζωή καθώς και την προσωπική της, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα ότι μετά από κάτι δύσκολο έρχεται η αναγέννηση.

Η όμορφη παρουσιάστρια μετά τον χωρισμό της από τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη έχει κάνει νέα αρχή.

Η σχέση της με τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη έχει γίνει πλέον γνωστή κι εκείνη δεν το κρύβει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top