Πάνος Ζάρλας: Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα του!

«ΓΙΕ ΜΟΥ! θα είσαι το χαμόγελό μου… πάντα...ήσουν φως έμεινε σκοτάδι»

Δείτε το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR του Σαββάτου 01/06

Συγκλονίζει το πρώτο μήνυμα του πατέρα του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο που είχε. Τα ξημερώματα της Παρασκευής, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Τραγική ειρωνεία είναι ότι ξημέρωναν τα γενέθλιά του και είχε βγει με τη μητέρα και τους φίλους του για να διασκεδάσει.

Η έκκληση της Στέλλας Μιζεράκη: «Ο Πάνος Ζάρλας λάτρευε τα παιδιά...»

Ο πατέρας του, Λάζαρος Ζάρλας, σοκαρισμένος από τον ξαφνικό θάνατο του παιδιού τους, ανέβασε χθες μια φωτογραφία στο facebook και έγραψε: «ΓΙΕ ΜΟΥ! θα είσαι το χαμόγελό μου… πάντα...ήσουν φως έμεινε σκοτάδι!!δε θέλω να πω τίποτα άλλο μόνο ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σε αγάπησαν!!»

Οι Αρχές από εκείνη τη στιγμή ερευνούν τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο δυστύχημα ενώ τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δείχνουν την πορεία της μηχανής του άτυχου 28χρονου χωρίς όμως να είναι ευδιάκριτο τι ακριβώς συνέβη.

Ξέσπασε ο αδελφός του Ζάρλα:«Θέλετε να με δείτε να πενθώ,όχι δε θα το κάνω»

Η κηδεία του νικητή του Power of love 1 θα γίνει την Τρίτη 4 Ιουνίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Στύψη Λέσβου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top