Η έκκληση της Στέλλας Μιζεράκη: «Ο Πάνος Ζάρλας λάτρευε τα παιδιά...»

Τι ανήρτησε η πρώην σύντροφός του στο instagram

Δείτε το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR του Σαββάτου 01/06

Η Στέλλα Μιζεράκη, η πρώην σύντροφος του Πάνου Ζάρλα, με την οποία είχαν κερδίσει μαζί το έπαθλο του Power of Love 1, έκανε μια έκκληση μέσω του λογαριασμού της στο instagram.

Ξέσπασε ο αδελφός του Ζάρλα:«Θέλετε να με δείτε να πενθώ,όχι δε θα το κάνω»

Πάνος Ζάρλας: Συγκλονίζει το νέο μήνυμα της μητέρας του

«Πες μου ότι είναι ψέμα, ψυχή μου» - Το αντίο στον Πάνο Ζάρλα

Αναδημοσίευσε την ανάρτηση της μητέρας του, στην οποία αναφερόταν ότι ο 28χρονος άτυχος Πάνος λάτρευε τα παιδιά κι έτσι αντί στεφάνων, ζητούν τα έσοδα να διατεθούν για να βοηθήσουν ένα μικρό κορίτσι που πρόκειται να χειρουργηθεί.

H νικήτρια του Power of Love 1 συγκλονίστηκε από τον θάνατο του Πάνου, με τον οποίο διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις. Όταν πια έγινε γνωστή η τραγική είδηση, τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία, σημειώνοντας: 

«Δε γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δε θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στη ζωή μου θα φοβάμαι μη σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες...Αυτό ήταν το τραγούδι μας...Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες.  Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί αξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.Είσαι ο Άγγελος μας!!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες...Αυτό ήταν το τραγούδι μας...Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχως για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατι αξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.Είσαι ο Άγγελος μας!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stella mizeraki Official 💎💎 (@stellamizeraki) στις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top