«Πες μου ότι είναι ψέμα, ψυχή μου» - Το αντίο στον Πάνο Ζάρλα

Tα σπαρακτικά μηνύματα πρώην παικτών του Power of Love

Δείτε στο βίντεο πώς γιόρτασε πέρυσι τέτοια μέρα τα γενέθλιά του ο Πάνος Ζάρλας μέσα στο σπίτι του Power of Love

Απίστευτη είναι η είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα για τους πρώην συμπαίκτες του από το “Power of Love 1”, αλλά και για τους ανθρώπους του τηλεοπτικού χώρου που είχαν γνωρίσει το χαμογελαστό παλικάρι. Το ακόμη πιο τραγικό της υπόθεσης, είναι ότι σήμερα θα του εύχονταν «χρόνια πολλά» και «να τα εκατοστήσει» για τα γενέθλιά του. Αντ’ αυτών των ευχών,  του λένε «αντίο» και «καλό παράδεισο».

Η Μαρία Μπακοδήμου ανήρτησε μια φωτογραφία του κι έγραψε: «Aχ ρε Πάνο... Πόνεσε η ψυχή μου. Είχες μόνο ζωή πάνω σου ,τίποτα σκοτεινό . Δεν...»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aχ ρε Πάνο... Πόνεσε η ψυχή μου. Είχες μόνο ζωή πανω σου ,τίποτα σκοτεινό . Δεν...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις

 

Ο Δώρος Παναγίδης ήταν από τους πρώτους που αποχαιρέτησε τον πρώην συμπαίκτη του και φίλο του με αναρτήσεις στα instastories.

«Δεν έφυγες, μας κάνουν πλάκα. Δε γίνεται να έφυγες τόσο νωρίς» γράφει σε μια φωτογραφία τους. 

Σε μια δεύτερη γράφει: «Να σε προσέχουν οι άγγελοι φίλε μου»

Η Μαρίνα Βεαζόγλου έγραψε σε ανάρτησή της, ούσα φανερά συγκλονισμένη από την είδηση: «Πάνο πες μου ότι είναι ψέμα ψυχή μου, πες μου ότι μου κάνουν πλάκα, δε θα το πιστέψω ποτέ μου ότι έφυγες από κοντά μας... γύρνα πίσω σε παρακαλώ ... πονάω πολύ... καλό παράδεισο αγάπη μου... να μας προσέχεις από κει ψηλά, δε θα σε ξεχάσω ποτέ!!!! σ'αγαπώ πολύ»

 

«Αχχχχ παιδάκι μου...η πρώτη είδηση με το που άνοιξα τα μάτια μου...ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου...κουράγιο στην οικογένεια...
Θα σε σκέφτομαι Πανούλη μου» έγραψε η Ελένη Χατζίδου.

 

O Χάρης Σιανίδης τον αποχαιρέτησε, σχολιάζοντας στην τελευταία φωτογραφία που ανήρτησε ο Πάνος Ζάρλας.

Η Τζούλια Καραγιάννη, επίσης πρώην συμπαίκτρια του, δημοσιοποίησε μια προηγούμενη τους γραπτή τους συνομιλία, σημειώνοντας πως θα κρατήσω το χαμόγελό σου πάντα στην καρδιά μου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top