Ναταλία Γερμανού: «Ήμουν με άντρες που τους έβγαινε λεκτική επιθετικότητα!»

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη της παρουσιάστριας στο Star.gr

Δείτε τη συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού στο star.gr

Η Ναταλία, εκτός από χαρά του τηλεθεατή, είναι και η χαρά του δημοσιογράφου. Για τον απλούστατο λόγο πως ό,τι κι αν τη ρωτήσεις θα σου απαντήσει. Σημασία δεν έχει να ψάξεις τον λόγο που το κάνει αυτό, αλλά να κάτσεις και να απολαύσεις όσα λέει, ακατάπαυστα… σαν πολυβόλο. Πάντα με την καλή έννοια!

Τα νούμερα τηλεθέασης δικαίωσαν αυτή την τηλεοπτική σεζόν τη Ναταλία Γερμανού

Θα σου μιλήσει για όλα, ακόμα και για τις σχέσεις της που έχουν βγει στα φώτα της δημοσιότητας: «Έχω αναθεωρήσει τον τρόπο που ίσως θα έπρεπε να δημοσιοποιώ στο παρελθόν την προσωπική μου ζωή… Ό,τι έγινε, έγινε επειδή ίσως ήμουν νεότερη, σκεφτόμουν διαφορετικά. Από ‘δω και πέρα θα ‘ναι αλλιώς!», απαντάει χωρίς περιστροφές.

Το κόκκινο χρώμα -όπως κι ο Alpha- πάει πολύ στη Ναταλία! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πώς αισθάνονται οι άντρες που βρίσκονται δίπλα από μία ιδιαίτερα γνωστή γυναίκα; «Μου έχουν τύχει περιπτώσεις ανθρώπων που τους έβγαινε μια λεκτική επιθετικότητα, μια ανασφάλεια, αλλά που εγώ δεν το ‘χα προκαλέσει ποτέ όλο αυτό… Πλέον προσέχω και προτιμώ να συναναστρέφομαι με ανθρώπους τους οποίους να μπορώ κι εγώ να θαυμάζω! Να είναι κι εκείνοι στο δικό τους μετερίζι ισχυροί, δυναμικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση», εξομολογείται στο Star.gr.

Γερμανού: Πάγωσε με αποκάλυψη του Καλλίρη για την περίοδο που ήταν ζευγάρι

Η Ναταλία Γερμανού μιλά για τις σχέσεις με μικρότερους άντρες

Η φωτογραφία της από το guest στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar» που έγινε viral

«Θέλω να πιστεύω ότι περισσότεροι με έχουν πια καταλάβει, ότι αυτό που βλέπουν είναι αληθινό. Δεν υποδύομαι κάτι. Είμαι 100% Ναταλία. Δεν είμαι μία μαντάμ που θέλει να κάνει την καλή ενώ κρύβει κάτι άλλο!» είναι η απάντησή της για το πώς θεωρεί ότι τη βλέπει το κοινό. Με το γνωστό της χιούμορ σχολιάζει και την πρόσφατη φωτογραφία της από το «YFSF» με το σηκωμένο φρύδι που έγινε… viral! «Σας ικετεύω αλλάξτε φωτογραφία, πληρώνω όσο-όσο!» έλεγε στους τουιτεράδες, με τους οποίους έχει την καλύτερη σχέση.

Με την παρέα του «Καλύτερα Δε Γίνεται», Φωτεινή Πετρογιάννη, Κώστα Τσουρό και Φωτεινή Βαλαβάνη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για πολλά χρόνια ήταν στον Alpha και φαίνεται πως αυτή η επιστροφή με το «Καλύτερα Δε Γίνεται» από τον περασμένο Σεπτέμβριο, της πήγε πολύ. «Ναι θα πω ότι ο Alpha μου πάει!» δηλώνει, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν με την επιτυχημένη εκπομπή του σαββατοκύριακου. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τις 07 Ιουλίου θα βρίσκεται στη μικρή μας οθόνη παρέα με τον Κώστα Τσουρό, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη και τον Χάρη Γιακουμάτο.

Κάμερα-μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top