To πικρόχολο σχόλιο της Τσαβαλιά στο ξέσπασμα της Τσολάκη για το διαζύγιο!

Τι της έγραψε η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή

Δείτε όσα είπε η Ελένη Τσολάκη στη Φαίη Σκορδά

Πρόσφατα η Ελένη Τσολάκη ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, με αφορμή δημοσίευμα που την ήθελε να χωρίζει από τον εδώ και δύο χρόνια σύζυγό της, επχειρηματία Παύλο Πετρουλάκη. 

Μάλιστα, η πρώην παρουσιάστρια του Alpha, εμφανίστηκε μέσα στην εβδομάδα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, τονίζοντας την ενόχλησή της.

«Ντρέπομαι πραγματικά για αυτή τη «δημοσιογραφία» και για αυτό το «αποκλειστικό ρεπορτάζ». Λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι θεωρούν πως έχουν το δικαίωμα να γράφουν ότι κακοήθεια κ βλακεία τους έρθει στο μυαλό! Τόσα χρόνια που βρίσκομαι σ αυτό το χώρο έμαθα να σέβομαι κάθε άνθρωπο, να προσέχω τι λέω κ τι κάνω για τους άλλους κ το πιο βασικό...να διατηρώ τις αξίες μου!!Να σέβομαι τις ζωές των ανθρώπων και τις οικογένειες τους! Για μένα αυτό είναι ηθική! Δεν θα απαντούσα, όπως σε τόσες και τόσες βλακείες που διαβάζω! Θα το αντιμετώπιζα ακόμα μια φορά με χιούμορ όπως όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πολύ καλά πως κάνω! Αλλά δεν έχετε όριο!!Δεν υπάρχει σταματημός! Χρησιμοποιείτε ακόμα και μια εγκυμοσύνη που είναι το πιο ιερό θέμα στο κόσμο για να μη μπορέσει κανένας να αντισταθεί στο τίτλο!!! ΕΛΕΟΣ!!», έγραψε στο Instagram.

Ανάμεσα στα αμέτρητα σχόλια που είχε, ήταν κι εκείνο της Έλενας Τσαβαλιά. Η ηθοποιός έγραψε με μία δόση… πικρού χιούμορ στην Ελένη Τσολάκη, πως άργησαν κιόλας να τη χωρίσουν, σε αντίθεση με εκείνη και τον Μάρκο Σεφερλή.

«Στη δική σας περίπτωση άργησαν κιόλας. Εμάς μας χωρίζουν από τους πρώτους μήνες μετά τον γάμο. Φιλιά πολλά και στους δυο σας» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top