Meghan-Harry: Ανακοίνωσαν το όνομα του μωρού τους!

Νωρίτερα οι πανευτυχείς γονείς έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Και το όνομα αυτού Archie Harrison Mountbatten – Windsor! Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μόλις ανακοίνωσαν μέσω Instagram το όνομα του μωρού τους.

Νωρίτερα οι πανευτυχείς γονείς έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση με τον πρωτότοκο γιο τους. Εμφανίστηκαν στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor με τον Harry να κρατάει το νεογέννητο και τη Meghan να είναι στο πλευρό του. Ο μικρούλης ήταν τυλιγμένος σε μια κουβερτούλα και φορούσε ένα πλεχτό σκουφάκι.

Markle-Harry: Η πρώτη εμφάνιση με το μωρό στην αγκαλιά!

«Είναι μαγικό, απίστευτο. Είμαι με τους δύο καλύτερους τύπους στον κόσμο και είμαι πραγματικά ευτυχισμένη» δήλωσε χαμογελαστή η Meghan Markle.

«Είναι υπέροχο το να είσαι γονιός. Έχουν περάσει μόλις δυομιση - τρεις ημέρες, όμως είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι», πρόσθεσε ο πρίγκιπας Harry. Όταν ρωτήθηκε σε ποιον μοιάζει περισσότερο ο γιος του, απάντησε: «Ο καθένας γνωρίζει ότι τα μωρά αλλάζουν συνεχώς όψη». 

Το πριγκιπικό ζεύγος επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει στη Βασίλισσα τον όγδοο δισέγγονό της μέσα στην ημέρα και έτσι κι έγινε! Όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα που ανέβασε το ζευγάρι, η Βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε τον μικρούλη.

Η Meghan κι ο Harry με το νεογέννητο στο Παλάτι του Windsor /Φωτογραφία AP Images
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top