Met Gala 2019: Πολυέλαιοι, μπέργκερ και ουράνια τόξα πόζαραν στο ροζ χαλί!

Οι εκκεντρικές παρουσίες που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις

Δείτε τις λαμπερές αφίξεις στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2019

Σίγουρα το θέμα του φετινού Met Gala άφησε τους σταρς ελεύθερους να φορέσουν ό, τι έχουν φανταστεί, ίσως και στα πιο τρελά τους όνειρα!

Άλλωστε, η Anna Wintour το είχε δηλώσει: «Ελπίζουμε όλοι να δούμε κάτι εξωφρενικό, αυτό είναι το διασκεδαστικό. Έτσι, υποθέτω ότι θα δούμε πολλά φτερά στο κόκκινο χαλί». Και η επιθυμία της έγινε πράξη, αφού οι εμφανίσεις στο φετινό Met Gala ήταν μια ωδή στην αυτο-έκφραση και την υπερβολή!

Το θέμα του Met Gala ήταν το «Camp: Notes on Fashion». Όπως ανέφεραν οι New York Times, η έκθεση εμπνέεται από το δοκίμιο της Susan Sontag του 1964 που ορίζει το camp ως «αγάπη για το αφύσικο: για την ένταση και την υπερβολή». Ο καθένας, βέβαια, το μεταφράζει με τον δικό του τρόπο, είτε με εκκεντρικότητα, είτε με χιούμορ. Εμάς πάντως, αν μας ρωτάτε, κάποιες εμφανίσεις μας θύμιζαν περισσότερο αποκριάτικη στολή παρά ντύσιμο για κόκκινο χαλί!

Η Kim Kardashian εμφανίστηκε μαζί με τον Kanye West φορώντας ένα στενό διάφανο midi φόρεμα, ενώ οι αδελφές Kendall και Kylie Jenner φόρεσαν δύο άκρως εντυπωσιακά φτερωτά φορέματα.

Αξέχαστη θα μείνει σίγουρα η εμφάνιση της Katy Perry ως... πολυέλαιος, αλλά και ως μπέργκερ!

Ως metallic άγγελος εμφανίστηκε η Emily Ratajkowski, η οποία ήταν άκρως αποκαλυπτική με ημιδιάφονο outfit Dundas και φοβερό headpiece που θύμιζε φτερά.

H Jennifer Lopez εμφανίστηκε με ασημένιο φόρεμα Versace και διαμαντένιο headpiece, ενώ το outfit της ολοκληρώθηκε με διαμαντένιο περιδέραιο, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδι by Harry Winston.

O Jared Leto, εκκεντρικός όπως πάντα, εμφανίστηκε με ένα Gucci φόρεμα διακοσμημένο με πέτρες, κρατώντας στα χέρια του το... κεφάλι του (όπως τα μοντέλα στο σόου του οίκου για το Φθινόπωρο-Χειμώνας ‘18).

Η Cardi B, όπως συνηθίζει, έκανε μια ιδιαίτερη εμφάνιση με μια κατακόκκινη δημιουργία με τεράστια ουρά που κατέληγε σε φτερά, τα οποία δεν έλειπαν και από τους ώμους της.

Nicki Minaj έκανε επίσης, μία εμφάνιση με φόρεμα με υπερβολικά μεγάλη ουρά. Σε ροζ αποχρώσεις κινήθηκε η πασίγνωστη ράπερ.

Μία από τις ωραιότερες και διαφορετικές εμφανίσεις έκανε η Cara Delevingne στο φετινό Met Gala, φορώντας ένα ουράνιο τόξο, το οποίο εμπνεύστηκε από το Pride, όπως αναφέρει το αμερικανικό Hello. Το κεφάλι της διακοσμούσε ένα διακριτικό(!) headpiece με μπανάνες, μάτια και στόματα.

 

Της Κατερίνας Καραγιάννη (k.karagianni@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top