Λιάτσος - Καρποντίνη: Διάσημος τραγουδιστής ο νονός του μικρού τους γιου!

Η βάπτιση θα γίνει στην Τήνο και ο μπέμπης θα ονομαστεί Αντώνης

Ο Βασίλης Λιάτσος και η σύζυγός του, Ελένη Καρποντίνη, ετοιμάζονται για τη βάπτιση του δεύτερου γιου τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Liatsos (@vasilisliatsos) στις

Η οικογένεια βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και όλοι ανυπομονούν για τη στιγμή που ο μικρός γιος θα βαφτιστεί στην Τήνο.

«Η Ελένη ήθελε πολύ να κάνουμε τη βάφτιση στην Τήνο, επειδή σε αυτή την εγκυμοσύνη είχε κάποιες μικρές δυσκολίες», είπε ο Βασίλης Λιάτσος στην εφημερίδα Reallife και πρόσθεσε: «Τότε λοιπόν, είχε πει πως αν όλα πάνε καλά , που ευτυχώς πήγαν, θα ήθελε να βαφτίσουμε το παιδί μας στην Παναγία της Τήνου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🍼✔️🍭🎉🍾🥂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Liatsos (@vasilisliatsos) στις

 

Και κάπου εδώ ήρθε και η έκπληξη! Νονός του μικρού Αντώνη – όπως θα ονομαστεί ο βενιαμίν της οικογένειας- θα είναι ο γνωστός τραγουδιστής και φίλος τιυ ζευγαριού Νίκος Μακρόπουλος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σε λίγο στη σκηνή του X-Factor.. #nikosmakropoulos #xfactor #xfactorgr #artist #poueisai

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Liatsos (@vasilisliatsos) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top