Ο Πάνος Κιάμος «μάγεψε» στην πρεμιέρα: Έβαλε «φωτιά» στο stage!

Οι θαμώνες ξεσηκώθηκαν με τη νέα επιτυχία του «Σκάνδαλο»!

Το κέφι στα ύψη εκτόξευσε ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος επέστρεψε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας με… σαρωτικό αέρα!

Πάνος Κιάμος

Το εντυπωσιακό σκηνικό των χορευτριών με παράλληλη εικονική ζωγραφική διαδέχθηκε η είσοδος του ταλαντούχου τραγουδιστή από αναδυόμενες σκάλες με το πλήθος των παρευρισκόμενων να τον υποδέχεται με άκρατο ενθουσιασμό!

Η εντυπωσιακή είσοδος του Πάνου Κιάμου

Σε ένθερμο κλίμα όλη η βραδιά της πρεμιέρας στο Posidonio, αλλά και η επόμενη με τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν στο πρόγραμμα τραγουδώντας παρέα με τον Πάνο Κιάμο, τη νέα επιτυχία του «Σκάνδαλο».

Πάνος Κιάμος

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι το απόλυτο hit «Θέλω να σε ξαναδώ» το ερμηνεύει παρέα με την Antonella και την Courtney Parker. Οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου διασκέδασαν με τα νέα του τραγούδια όπως: «Αυτό να το θυμάσαι», «αλλού εσύ», «χαρταετός», «τάσεις φυγής», αλλά και με μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες του.

Courtney Parker.

Dj Λία Παπαδάκη

Νικηφόρος

Ο Πάνος Κιάμος διανύει μία από τις καλύτερες καλλιτεχνικές του περιόδους, αφού έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ξέρει να μετατρέπει την κάθε βραδιά σε ένα μοναδικό Party!

Εντυπωσιακό είναι το πρόγραμμα στο σύνολό του με δυναμικές εναλλαγές, χορευτικά και δυνατές ερμηνείες. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, ο Νικηφόρος, ξεσηκώνει το κοινό με τον δικό του τρόπο και παρουσιάζει ένα εκρηκτικό live πρόγραμμα με τις δικές του επιτυχίες: "Ξέρω τι κάνω", "Σαν αλήτης", "Άσπρο πάτο", "Σαν τα μάτια σου", "Φτάνω στο Θεό", "Υποσχέσου".

Πάνος Κιάμος / Antonella

Τη δική τους σφραγίδα βάζουν στο πρόγραμμα η ταλαντούχα και hot Antonella, ο ξεχωριστός Γιάννης Χατζηγεωργίου, η εντυπωσιακή Courtney Parker, η χαρισματική Βάλια Σωμαράκη, που σύντομα θα παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια ενώ η Dj Λία Παπαδάκη αφήνει το δικό της στίγμα.

Γιάννης Χατζηγεωργίου
 

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top