Θοδωρής Μαραντίνης: Κοινοποίησε InstaStory και έκανε Tag τη Σίσσυ!

Τι συνέβη;

Όταν ο Μαραντίνης δήλωνε: «Δε θέλω να χωρίσω ποτέ με τη γυναίκα μου»

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ενημέρωσαν το κοινό και τους followers τους ότι πρόκειται να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, ύστερα από 13 χρόνια σχέσης!

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο frontman των Onirama έχουν ξεκαθαρίσει ότι τα δύο παιδιά τους ήταν και θα είναι η προτεραιότητα τους και παραμένουν ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς διατηρώντας την οικογένεια τους κάτω από μία νέα αλλά και πρωτόγνωρη, για τα δεδομένα τους, δομή. 

Μετά την είδηση – βόμβα, κανείς απ’ τους δυο τους δεν είχε δώσει «σημεία ζωής». Ωστόσο, το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, η Σίσσυ δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο και εξηγούσε ορισμένα πράγματα για την απόφαση του χωρισμού της με τον Θοδωρή.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει επιλέξει να κρατήσει μία διαφορετική στάση και να μην τοποθετηθεί, μέχρι στιγμής, εκ νέου πάνω στο θέμα. Όμως, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου έκανε ένα IstaStory μέσω του οποίου ενημερώνει την πρώην γυναίκα του, Σίσσυ Χρηστίδου ότι εκείνος και η  αγαπημένη τους σκυλίτσα, Layla, πηγαίνουν να τους βρουν για να περάσουν όλοι μαζί τη σημερινή ημέρα.  

Να θυμίσουμε πως η Σίσσυ βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους γιους της.


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top