Βασίλης Τερλέγκας: Πρώην σύντροφός του τον σέρνει στα δικαστήρια

Κατέθεσε αγωγή και ζητά να της επιστρέψει τα χρωστούμενα

Στις δικαστικές αίθουσες πρόκειται να λύσουν τις διαφορές τους το επόμενο διάστημα ο Βασίλης Τερλέγκας και πρώην σύντροφός του. 

Τι ακριβώς συνέβη; Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε η γυναίκα ζητά από τον λαϊκό τραγουδιστή, ούτε λίγο, ούτε πολύ να της δώσει ένα  χρηματικό ποσό, το οποίο ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.

Αφορμή για την αντιδικία του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού στάθηκε το γεγονός ότι ο Βασίλης Τερλέγκας δανείστηκε χρήματα από εκείνη και δεν της τα επέστρεψε ποτέ, όπως υποστηρίζει η ίδια.

Ένα μεγάλο ποσό ξοδεύτηκε για τον καλλωπισμό του τραγουδιστή, παρόλο που εκείνο το διάστημα λάμβανε υψηλές αμοιβές όταν εμφανιζόταν σε διάφορα νυχτερινά κέντρα.

Η πρώην σύντροφος του καλλιτέχνη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Μαζί σου», τον καταγγέλλει υποστηρίζοντας ότι υπήρξε ιδιαίτερα σπάταλος, με αποτέλεσμα εκείνη να καλύπτει όχι μόνο τα έξοδά τους από τον μισθό της, αλλά τα ρούχα και τα παπούτσια του.

Μάλιστα, στην αγωγή αναφέρει ότι οι δυο τους σύναψαν συνάψουν άτυπες συμβάσεις άτοκων δανείων συνολικού ύψους 10.236 ευρώ, ενώ στην πιστωτική της κάρτα χρεώθηκαν ταξίδια, αλλά και η εξόφληση ενός δανείου που πήρε ο τραγουδιστής.

Την Άνοιξη του 2008 το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του και σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Βασίλης Τερλέγκας ξέχασε την οφειλή, αρνήθηκε να αποπληρώσει τα χρέη του και εξαφανίστηκε. Η συνέχεια θα δοθεί πλέον στα δικαστήρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top