Διάσημο μέλος των Kardashians αποχωρεί από το γνωστό ριάλιτι!

Το περίμενες;

Το «Keeping Up With The Kardashians» είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο εμπορικά shows της τηλεόρασης με τα διάσημα μέλη της γνωστής οικογένειας να κερδίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. 

Από το 2007 που ξεκίνησε να προβάλλεται, έχουμε δει όλες τις λεπτομέρειες της προσωπικής ζωής κάθε μέλους που συμμετέχει σε αυτό. Φυσικά, η ζωή τους δεν είναι ανιαρή, αντιθέτως είναι γεμάτη ίντριγκες και δράμα, γεγονός που ανεβάζει την τηλεθέαση στα ύψη!

Παρά την επιτυχία του ριάλιτι, ένα από τα πιο διάσημα μέλη του, σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Gossip, σκέφτεται να αποχωρίσει και αυτή δεν είναι άλλη από την αγαπημένη μας, Kylie Jenner! Η σταρ, σύμφωνα με τη δήλωση πηγής στο Μέσο, δε θέλει να συνεχίσει τις εμφανίσεις της στο KUWTK.

«Νιώθει ότι δε χρειάζεται πια καθόλου το show. Η Kylie πιστεύει ότι το KUWTK έχει τελειώσει την πορεία του. Είναι απλά τόσο απασχολημένη με τα Kylie Cosmetics που δεν έχει χρόνο για τις ατελείωτες ώρες που χρειάζονται τα γυρίσματα», αναφέρεται συγκεκριμένα. 

Αν πράγματι η Kylie αποχωρίσει από το ριάλιτι, δε θα προκαλέσει ιδιαίτερη έκπληξη σε κάποιον, αφού τα περισσότερα κέρδη της πλέον έρχονται από τη δική της επιχείρηση, τα Kylie Cosmetics.

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες η Kylie αναδείχθηκε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος όλων των εποχών από το περιοδικό Forbes, χάρη στην άκρως επιτυχημένη εταιρεία καλλυντικών που ίδρυσε πριν από τρία χρόνια.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top