Θρήνος στην κηδεία του Keith Flint – Δακρυσμένοι οι fans των «Prodigy»

Συγκίνηση και πολλή μουσική στο τελευταίο αντίο

Δείτε στο video του Reuters και το Associated Press τις συγκινητικές στιγμές έξω από την εκκλησία όπου έγινε η κηδεία του 49χρονου Keith Flint

Εκατοντάδες fans των «Prodigy» συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 29 Μαρτίου στο Bocking του Essex, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον Keith Flint.

Όλοι τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των μελών του συγκροτήματος μέσω των social media, όπου τους ζητούσαν να συνοδεύσουν τον 49χρονο frontman των «Prodigy» στην τελευταία του κατοικία.

Κρατώντας λουλούδια, αφίσες και φυλλάδια, τίμησαν τον τραγουδιστή και σύμβολο των '90s, ακολουθώντας μία πομπή περίπου 3 χιλιομέτρων.

Οι στιγμές που εκτυλίχτηκαν ήταν συγκινητικές, καθώς πολλοί με δυσκολία μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Μάλιστα η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη, που έξω από την εκκλησία «St. Mary» του Έssex, είχαν στηθεί οθόνες και μεγάφωνα για εκείνους που δεν κατάφεραν να μπουν μέσα στον ναό και να παρακολουθήσουν την κηδεία.

Έξω από την εκκλησία έπαιζε δυνατά η μουσική των «Prodigy», ενώ κάποια στιγμή όλοι οι fans του συγκροτήματος άρχισαν να τραγουδάνε δυνατά.

Τα «προφητικά» λόγια του Keith Flint: Θα αυτοκτονήσω όταν...

Keith Flint: Το τηλεφώνημα στην πρώην σύζυγό του λίγο πριν αυτοκτονήσει

Keith Flint: Έτσι έβαλε τέλος στη ζωή του - Η ανακοίνωση των αρχών

Ο frontman των «Prodigy»

Ο Keith Flint βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Essex λίγο μετά τις 08:10 το πρωί της 4ης Μαρτίου του 2019.

Ο θάνατός του βύθισε στη θλίψη τους θαυμαστές του και την παγκόσμια μουσική σκηνή.

Ο Keith Flint εντοπίστηκε από την αστυνομία όταν ασθενοφόρο κλήθηκε μετά από αναφορές για έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Κι όπως έγινε γνωστό μέσα από την επίσημη σελίδα στο Instagram του συγκροτήματος, ο frontman των Prodigy έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

O «Firestarter» σε παλαιότερες συνεντεύξεις του είχε μιλήσει για τους «δαίμονές» του: τα ναρκωτικά, την κατάθλιψη και τον βίαιο πατέρα του, ενώ το 2015 είχε δηλώσει: «όταν δεν θα μπορώ άλλο, θα αυτοκτονήσω».

«Δεν κάνω κράτει. Τα δίνω όλα τώρα. Πάντα το είχα αυτό ως άνθρωπος. Όταν δεν θα μπορώ πια, θα αυτοκτονήσω. Και ορκίζομαι πως αυτό που λέω δεν έχει να κάνει με αυτοκτονικές τάσεις. Είναι κάτι θετικό. Όταν θα αρχίσω να τα "κάνω πάνω μου", τότε  θα με δείτε μπροστά από ένα λεωφορείο», είχε εξομολογηθεί τότε στο περιοδικό FHM.

Μάλιστα, και σε άλλη συνέντευξή του στους Times είχε υπαινιχθεί ότι είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει. 

«Βυθίστηκα στην κόκα, το "χόρτο", έπινα πολύ. Αυτό με έκανε μοναχικό, βαρετό και ρηχό. Άπλωνα στη σειρά χάπια, τα έπαιρνα και τα ξανάπαιρνα και είχα χάσει το λογαριασμό πόσα έχω πάρει μέχρι να λιποθυμήσω. Όμως θέλει πολλά αρ@@@ για να αυτοκτονήσεις. Και ήμουν δειλός», είχε αναφέρει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top