Alcatrash: «Τα καλύτερα live μας τα έχουμε κάνει στεναχωρημένοι»

H μπάντα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά που έχει κλέψει τις εντυπώσεις

Μόλις τους συναντάς είναι σαν να τους ξέρεις από παλιά, έχουν χιούμορ, είναι ταλαντούχοι, στα live τους θα διασκεδάσεις μέχρι το πρωί και γενικότερα είναι… ωραίοι τύποι!

Ο λόγος για τους Alcatrash, οι οποίοι μίλησαν για όλα στο star.gr! 

Έχουν ξεχωρίσει μέσα από την εκπομπή «Για Την Παρέα» του Νίκου Μουτσινά και ξεσηκώνουν κάθε μεσημέρι το τηλεοπτικό κοινό

Ο Πέτρος Πυλαρινός, ο Σταύρος Κωστής, ο Ανδρέας Βούλγαρης και ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος είναι από την Πάτρα, έχουν δημιουργήσει μια μπάντα που θυμίζει 90’s, κάνουν live ανά την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία και εμφανίζονται κάθε Παρασκευή-Σάββατο στο Έναστρον με τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Άντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη! 

Το καινούργιο τους τραγούδι «Σα Να Σ’ Αγαπάω» από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε μέσω της Panik Records έχει κάνει μεγάλη επιτυχία!

Σε ποιον θα αφιέρωναν το «Σα Να Σ’ Αγαπάω» 

«Είναι ένα ερωτικό τραγούδι. Λέει για κάποιον που φεύγει. Εγώ το είχα γράψει για κάποια κοπέλα που έφυγε από τη ζωή μου και μου βγήκε σε στίχο αυτό…» είπε ο Πέτρος Πυλαρινός, ο οποίος έχει γράψει στίχους και μουσική στο συγκεκριμένο τραγούδι. 

Όσο για το πού θα το αφιέρωναν οι υπόλοιποι τρεις… δεν μας το αποκάλυψαν!

«Αυτό ήταν το μόνο κομμάτι που δεν το συζητήσαμε καν! Μας άρεσε από τότε που το είχε σε demo ο Πέτρος!» είπε ο Ανδρέας Βούλγαρης. 

Ωστόσο, αυτό που δεν ξέραμε ήταν ότι ο Πέτρος δεν ήθελε να βγει αυτό το κομμάτι.

«Καλά εγώ είμαι, ίσως, και ο πρώτος πολύ φανατικός οπαδός αυτού του τραγουδιού, το είχα στο Mp3 μου πολύ καιρό πριν. Μάλιστα, δεν είπαν τα παιδιά ότι ο Πέτρος δεν ήθελε να το βγάλουμε» μας αποκάλυψε ο Σταύρος Κωστής.

«Πίστευα ότι το ύφος της μπάντας είναι πιο διασκεδαστικό, πιο πάρτι και δε θα ταιριάξει μια μπαλάντα στη μπάντα», απάντησε ο τραγουδιστής. 

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

«Νιώθουμε πάρα πολύ όμορφα που είμαστε στην εκπομπή. Είναι όντως παρέα, είναι όντως αυθόρμητο αυτό που βλέπετε. Τίποτα δεν είναι προσχεδιασμένο».

Το όνομα της μπάντας και η πιο συγκινητική στιγμή τους

«Αν ξέραμε ότι θα κάναμε καριέρα σίγουρα δε θα διαλέγαμε αυτό το όνομα» είπε ο Ανδρέας αστειευόμενος, ενώ ο Πέτρος πρόσθεσε: «Μας ρωτάνε κάθε χρόνο πότε θα το αλλάξουμε και αν θα το αλλάξουμε». 

«Πολύ δυνατή στιγμή ήταν όταν πήγαμε στο studio για να ακούσουμε το «Σα Να Σ’Αγαπάω». Νομίζω δε θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου» είπε ο Ανδρέας. 

«Είναι πολύ συγκινητικό να ακούς να τραγουδούν το τραγούδι σου που μόλις έχει κυκλοφορήσει» πρόσθεσε ο Κώστας.

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα και τα live 

Εμφανίζονται σε όλη την Ελλάδα σε διάφορα μαγαζιά, κάνοντας πολύ επιτυχημένα live. Μάλιστα ο Ανδρέας μας είπε: «Νομίζω ότι τα καλύτερα live τα έχουμε κάνει όταν κάποιος από εμάς είναι στεναχωρημένος!»

Όσο για το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα; «Έχουμε στο μυαλό μας την επόμενη διασκευή που θα κάνουμε. Θα είναι και το επόμενο κομμάτι που θα δισκογραφηθεί».

Όλο το καλοκαίρι θα κάνουν live σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ μέχρι το τέλος της τηλεοτπικής σεζόν θα συνεχίσουμε να τους απολαμβάνουμε στην εκπομπή «Για την παρέα» με τον Νίκο Μουτσινά.

 

 

Της Τζωρτζίνας Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top