Ξύλο στο κέντρο του Ρέμου: Ο Κούγιας την «έπεσε» στον Λαζόπουλο!

Επενέβησαν οι σερβιτόροι για να απομακρύνουν τον ποινικολόγο

«Στο χρωστάω τρία χρόνια» είπε ο Αλέξης Κούγιας στον Λάκη Λαζόπουλο, τον οποίο χτύπησε το βράδυ της Παρασκευής στο «Αθηνών Αρένα», όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

Ο γνωστός ποινικολόγος και ο δημοφιλής ηθοποιός έτυχε να βρεθούν την ίδια ημέρα στο νυχτερινό κέντρο, με τον Αλέξη Κούγια να γίνεται έξαλλος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του κ. Λαζόπουλου.

Ο ποινικολόγος πήγε προς τον καναπέ του ηθοποιού, στην παρέα του οποίου βρισκόταν και η Μαρινέλλα, και αφού του επιτέθηκε φραστικά, τον χτύπησε.

Το άγριο επεισόδιο, το οποίο αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα, έληξε με την επέμβαση σερβιτόρων και ανθρώπων ασφαλείας.

Πηγές από το περιβάλλον των δύο εμπλεκομένων επιβεβαίωσαν το περιστατικό στο star.gr, ωστόσο ούτε ο κ. Κούγιας ούτε οκ. Λαζόπουλος θέλησαν να κάνουν δηλώσεις.

Κούγιας: Η ελληνική κοινωνία έχει ξεβράσει τον κ. Λαζόπουλο

O γνωστός ποινικολόγος σε γραπτή δήλωσή του, αναφέρει πως το επεισόδιο που έγινε είναι πολύ μικρό μπροστά σε αυτά που έκανε εναντίον του, «ο άνθρωπος αυτός που έχει άλλη προσωπικότητα, άλλη δημόσια εικόνα και άλλη είναι η πραγματική του προσωπικότητα το βράδυ και στην καθημερινότητά του».

O Αλέξης Κούγας κατά την άφιξή του στο "Αθηνών Αρένα" - φωτογραφία: NDP

Κατηγορεί τον κ. Λαζόπουλο ότι για χρόνια «εκτελούσε ένα συμβόλαιο ηθικής και επαγγελματικής μου καταστροφής, γιατί κατήγγειλα το γνωστό παραδικαστικό κύκλωμα με δικηγόρους, ιερωμένους και επίορκους δικαστές, οι οποίοι ήταν φίλοι του».

«Εφόσον επιθυμεί δικαστικές αντιδικίες, θα τα πούμε στα Δικαστήρια, στα οποία εγώ θα τον οδηγήσω αυτή τη φορά για τα όσα έχει κάνει εις βάρος μου», αναφέρει ο κ. Κούγιας, λέγοντας πως «τον Λαζόπουλο η ελληνική κοινωνία τον έχει ξεβράσει τόσο ως ηθοποιό όσο και ως δήθεν συγγραφέα, αλλά κυρίως ως πολιτική οντότητα».

«Με έπιασε από τον λαιμό και ούρλιαζε»

Πριν τη γραπτή δήλωση του κ. Κούγια, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε τοποθετηθεί για το περιστατικό μέσω ενός άρθρου στη σελίδα του altsantiri.gr, το οποίο περιέγραψε το γεγονός.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μαζί με τη Μαρινέλλα - φωτογραφία: NDP

Όπως αναφέρει το κείμενο, ο κ. Κούγιας τον πλησίασε ενώ τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή, «τον έπιασε από τον λαιμό, άρχισε να τον πιέζει στο πρόσωπο και να ουρλιάζει χρησιμοποιώντας τις γνωστές χυδαιότητες που τον χαρακτηρίζουν».

Στο δημοσίευμα με τίτλο «Πισώπλατη βία Κούγια κατά Λαζόπουλου», επισημαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κ. Κούγιας επιτέθηκε στον γνωστό ηθοποιό, καθώς «αντίστοιχο περιστατικό, μικρότερη κλίμακας, έχει δημιουργήσει ο Αλέξης Κούγιας στο εστιατόριο Gaspar, στο Ψυχικό, όπου ο Λαζόπουλος βρισκόταν με την κόρη του και έτρωγε».

«Είναι ανάγκη ο δικηγορικός σύλλογος των Αθηνών να λάβει τα μέτρα του» αναφέρει το κείμενο, ζητώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top