Δείτε τι φόρεσαν οι celebrities στις βραδινές τους εξόδους!

Πού τους "τσάκωσε'' ο φωτογραφικός φακός;

«Πλούσια» είναι η καλλιτεχνική ατζέντα αυτής της εβδομάδας και πολλoί ήταν οι εγχώριοι celebrities που έδωσαν το «παρών» σε θεατρικές πρεμιέρες, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, αλλά και σε event μόδας.

Ας ξεκινήσουμε από την Κατερίνα Λέχου, η οποία φόρεσε ένα χακί φόρεμα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το Δείπνο». Εκεί ήταν και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία εμφανίστηκε με casual look και συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη. 

Κοντά στα παιδιά βρέθηκε η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Το Πρω1νό» έδωσε το «παρών» σε φιλανθρωπική εκδήλωση. Όπως μπορείτε να δείτε ήταν σικάτη μέσα στο μαύρο φόρεμά της, το οποίο συνδύασε άψογα με λευξή γούνα. 

Για το τέλος αφήσαμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη Φλορίντα Πετρουτσέλι. Οι δυο κυρίες παρευρέθηκαν σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μόδα στο κέντρο της Αθήνας. Η νέα κολεξιόν ρούχων γνωστής εταιρίας μας ταξίδεψε στη δεκαετία του ’70 και τόσο οι ενδυματολογικές επιλογές της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όσο και της Φλορίντα Πετρουτσέλι είχαν έναν «αέρα» από εκείνη την εποχή. Και οι δυο παρουσιάστριες επέλεξαν φλοράλ! 

Φλορίντα Πετρουτσέλι/ φωτογραφία panoulis.gr

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη Μαίρη Γερούκαλη/ φωτογραφία panoulis.gr

Φαίη Σκορδά/ φωτογραφία NDP

Φαίη Σκορδά/ φωτογραφία NDP

Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης/ φωτογραφία NDP

Δώρα Χρυσικού-Κατερίνα Λέχου/φωτογραφία NDP

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top