Καίτη Γαρμπή: Στη σκηνή με Φουρέιρα και Αργυρό

Το αδιαχώρητο για την τραγουδίστρια στο Γκάζι

Την αποθέωση γνώρισε για ακόμα μία φορά η Καίτη Γαρμπή, στη μοναδική εμφάνιση που έκανε το βράδυ της Κυριακής στο party για τα 7 χρόνια του «Shamone». Ο κόσμος προκάλεσε το αδιαχώρητο, ενώ ιδιαίτερη στιγμή ήταν η συνύπαρξη – έκπληξη της καταξιωμένης καλλιτέχνιδας με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα!
 
Η «ντίβα της καρδιάς μας» παρέσυρε το κοινό ερμηνεύοντας μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες από τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία, τα οποία γιορτάζει φέτος. «Ιεροσυλία», «Χαμένα», «Το Κάτι», «Αρχίζω Πόλεμο», «Μη Με Συγκρίνεις», «Ανεμοδαρμένα Ύψη», «Περασμένα Ξεχασμένα», «Ευαισθησίες», «Το Λάθος Μου», «Επιτέλους», «Φαντασματάκι», «Του Φεγγαριού Αναπνοές», «Ελλάδα Χώρα Του Φωτός», «Εσένα Μόνο», «Καταπληκτικό», «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί», «Κανείς Σαν Εσένα», ήταν μερικά από τα τραγούδια με τα οποία ξεσήκωσε τον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά ακόμα και τον εξωτερικό χώρο του «Shamone» παρά το τσουχτερό κρύο.
 
Επίσης, για πρώτη φορά επί σκηνής, η Καίτη Γαρμπή παρουσίασε το νέο της τραγούδι με τον Φοίβο, «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίσει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, φιγουράροντας σε υψηλές θέσεις του επίσημου IFPI airplay chart, καθώς και στο YouTube.
 
Μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στο λαμπερό party ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα, τους οποίους η Καίτη Γαρμπή καλωσόρισε και ανέβασε στο stage. Μαζί με την Ελένη Φουρέιρα τραγούδησαν «Το Κάτι», ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε το «Χαμένα» και τη νέα του επιτυχία «Τι Να Το Κάνω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top