Η επεισοδιακή γνωριμία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τη Χριστοπούλου

Η αποκάλυψη του μοντέλου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου

Θεαματικός ήταν ο τρόπος με τον οποίο γνωρίστηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου που είναι η μάνατζέρ της.
Όπως αποκάλυψε το μοντέλο, όλα έγιναν ξαφνικά και απρόσμενα αφού βρέθηκε σε ένα πρακτορείο όχι όμως για κάποιο κάστινγκ αλλά για έναν προσωπικό λόγο.

«Γνωριστήκαμε στο γραφείο που εργαζόταν τότε, στο πρακτορείο που ήταν υπεύθυνη, και ήταν μία καρμική συνάντηση. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή. Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκα, σηκώθηκε και είπε: ‘’μην κουνηθεί κανείς, είναι δικιά μου’’! Κι εγώ επειδή ήμουν εκεί για κάποιον άλλον λόγο ψιλοφοβήθηκα. Και είπα μέσα μου ‘’Αλήθεια; Μμμμ, μάλιστα αυτή η κυρία είναι λίγο έντονη’’» θυμάται η Ηλιάνα και προσθέτει:

«Μου μίλησε 5 λεπτά. Μου εξήγησε τα πράγματα με επικεφαλίδες. Πώς είναι τα πράγματα στην μόδα. Τί πρόκειται να κάνω και τί πρόκειται να συμβεί στην ζωή μου. Της είπα ‘ευχαριστώ πάρα πολύ, χάρηκα, γειά σας’. Και μου απάντησε ‘Όχι. Αυτά τα γειά σας και τα ευχαριστώ, αλλού. Σε μένα θα λες μόνο ναι’».

Όσο για τη συνεργασία της με την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM; 

«Είναι τέλειο να είμαστε μαζί. Γενικά η Έλενα δεν μου λέει ποτέ μη. Δεν μου έχει πει ποτέ μη, ούτε όχι. Θα μου πει πάντα κάτι θετικό. Αν θέλει να αλλάξω κάτι, θα μου το πει με άλλο τρόπο. Θα μου πει τί είναι το σωστό να κάνω. Δεν θα μου πει ‘έκανες αυτό λάθος, ή μην κάνεις αυτό’. Βρίσκει πάντα τον τρόπο να σε κάνει να αλλάξεις και να κάνεις κάτι καλύτερο, φτιάχνοντας σου την διάθεση» είπε στην εκπομπή  Celebrity Travel και στον Νίκο Κοκλώνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top