Ντέμης Βαλκάνος: O Έλληνας σωματοφύλακας των Καρντάσιαν

Ο φύλακας άγγελος της Κιμ μίλησε αποκλειστικά στο Star

Στα χέρια ενός Έλληνα έχει εμπιστευτεί τη ζωή της η οικογένεια Καρντάσιαν. Ο Ντέμης Βαλκάνος, ο φυλακας-άγγελος της Κιμ και των αδερφών της, μίλησε αποκλειστικά στο Star και τη δημοσιογράφο Δέσποινα Μανδελενάκη για το πώς έφτασε από την Εύβοια , δίπλα σε μια από τις διασημότερες οικογένειες του πλανήτη.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ο Ντέμης Βαλκάνος είχε μια επιχείρηση στην Ερέτρια. Αποφάσισε να αναζητήσει την τύχη του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φοίτησε σε αστυνομικές σχολές , έκανε επιπλέον σεμινάρια και σύντομα βρέθηκε να δουλεύει δίπλα στις Καρντάσιαν.

Ο ίδιος αποκάλυψε και ένα περιστατικό όπου πραγματικά κινδύνευσε η ζωή του. «Βγαίνουμε απο κάποιο event  και είναι 450-500 ατομα. Κουνουσαν το mini van τοσο δυνατά για να τους δουν . Το αυτοκίνητο σηκώθηκε στις δυο ροδες. Ήταν τρομακτικό η Κιμ λεει Ωχ Θεε μου. Τί θα γίνει τωρα»;

Η ζωη του ακολουθεί το πρόγραμμα των διάσημων προστατευμένων του. Αυτη την περίοδο εχει γινει η σκιά του πιο ακριβοπληρωμένου μοντελου στον πλανήτη. Της Κενταλ Τζενερ.

«Αυτη τη στιγμή ειμαι με την Κένταλ. Είναι και νεαρη, γεμάτη ζωή  και όρεξη  για να κάνει πράγματα, βγαίνει πολυ συχνά έξω. Η Κιμ είναι παρα πολύ καλή, την αγαπω πολυ. Ειναι πολυ καλη μητερα. Βαζει την οικογενεια της πανω απο ολα. Η Κόρτνει ειναι πολυ καλος ανθρωπος, ειναι αγαπημενη μου, η Κάιλι επιτυχημενη, η Κένταλ μου ταιριάζει.»

ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

Η οικογένεια λαμβάνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την προστασία της. Υπάρχει πάντα μια ομάδα ετοιμη που περιμένει, μέλη της αστυνομίας σε ετοιμότητα, ελικόπτερο . Οπλοφορούμε, εχουμε κρυφο αλεξίσφαιρο

Όσο για το αν ανταμείβεται καλά οικονομικά είπε: «Οικονομικα βεβαιως γιατι βαζεις πολλα στο τραπεζι και πρωτα απ'όλα βαζεις τη ζωη σου οποτε αυτο εδω το αντιλαμβανεται και πληρωνεται σωστα . Οι celebrities συνηθως πληρωνουν παρα πολυ καλα για τη ζωη τους και ειναι παρα πολυ αυστηροι στην επιλογη των ανθρωπων που θα ειναι διπλα τους».

Οταν ενοπλοι ληστεψαν την Κιμ Καρντασιαν στο Παρισι το 2016, ο Ντέμης Βαλκάνος βρισκόταν στις Ηνωμενες Πολιτειες με τα παιδια της.

ΝΤΕΜΗΣ ΒΑΛΚΑΝΟΣ: Ο JAY-Z ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Ο Έλληνας σωματοφυλακας υπήρξε και ο φύλακας - άγγελος του ζεύγους Μπιγιονσέ και  Jay- Z. «Ο Jay- Z δεν περίμενα να είναι τόσο καλός άνθρωπος. Τη Μπιγιονσέ την έχει σαν βασίλισσα

Ο Ντέμης Βαλκάνος είναι πατέρας ενός μικρού κοριτσιού. Όνειρό του...να γράψει ενα βιβλίο για τη ζωή του με τους διάσημους του πλανήτη και να επιστέψει στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top