Τόνι Σφήνος: Γιατί αναγκάστηκε να κλείσει το μαγαζί του;

Όσα εξηγεί στο Star o manager του

Ούτε το καφέ του Τόνι Σφήνου δε γλίτωσε από την υποβάθμιση του κέντρου και έβαλε λουκέτο.

Δείτε εδώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 
Μέρα μεσημέρι οι τοξικομανείς κάνουν τη δόση τους μπροστά στα μάτια των περαστικών, ενώ στην πλατεία Βάθη έχουν στήσει μια φαβέλα ναρκωτικών.

Πατησίων και Μάρνη, ρολά κατεβασμένα. Είναι το σημείο οπου λειτουργούσε το μαγαζί του γνωστού διασκεδαστή Τονι Σφηνου. Θα το έλεγες και μαγαζί γωνία αφού ειναι απέναντι από το αρχαιολογικό μουσείο...Όμως το κέντρο δεν ακολουθεί τους νόμους της αγοράς αλλά της ηρωίνης.

 «Η αλήθεια είναι οτι δεν τα περιμέναμε τα πράγματα οπως έβγαιναν στο πλάνο η στο χαρτί. Ενώ από τουρισμό είχε μεγάλη επισκεψιμότητα υπήρχαν πολλά, θέματα με ναρκωτικά και κυκλώματα.

Η αρχική σκεψη ηταν να κλείνει στις 9 το βραδυ, απο ενα σημειο και μετα, μετα τις εξι δεν ειχε νοημα να υπαρχει. Πολυ συχνα περνουσαν ναρκομανεις ή αστεγοι  και ενοχλούσαν και πελάτες», είπε στο Star, o manager του Τόνι Σφήνου, Βασίλης Λεβέντης.

Η εικόνα επιβεβαιώνει τον γνωστο διασκεδαστη. Μερα μεσημέρι στη Μασσαλίας ένας άνδρας τρυπάει το χέρι του όρθιος για να πάρει τη δόση του δίπλα απο έκπληκτους περαστικούς. Ένας τοξικομανής μιλάει στην κάμερα  με τη βελόνα καρφωμένη στη φλέβα.


ΦΑΒΕΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗ

Τα παρτέρια μπροστά τη Νομικη είναι φυτεμένα,  όχι με λουλούδια αλλά με σύριγγες.. Στη φαβέλα της πλατείας Βάθη, βλέπεις κουτιά που χρησιμεύουν ως καταλύματα στρώματα και ομπρέλες θαλάσσης..  Η τοξική πολιτεία απομάκρυνε μέχρι και τα γραφεία των συνδικαλιστών της αστυνομίας


Η ΦΑΒΕΛΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται οτι πιάνουν τους εμπόρους οι οποίοι όμως δηλώνουν χρήστες και την επόμενη μερί είναι πάλι έξω.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top