Οι παράνομοι έρωτες και τα σκάνδαλα της showbiz!

Η Jolie, ο Pitt, ο Κάρολος, η Camilla και τα άλλα τα παιδιά

Απιστίες

Για τους έρωτές τους έχουν χυθεί τόνοι μελανιού πολύ πριν αυτοί γίνουν… επίσημοι. Πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, πριν φωτογραφηθούν για το εξώφυλλο κάποιου glossy περιοδικού, πριν οι εκπρόσωποι Τύπου ανακοινώσουν το διαζύγιο!

Είναι τα ζευγάρια που επιβεβαίωσαν τις φήμες ότι είναι μαζί, με εκατοντάδες δημοσιεύματα για «καυτά φιλιά στο πλατό» και δράματα περί μοιχείας να προηγούνται.

Στο τέλος έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα…  Ή τουλάχιστον το προσπάθησαν!

Angelina Jolie-Brad Pitt
Όταν γύρισαν την ταινία «Κος & Κα Σμιθ» στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, ο Brad Pitt ήταν παντρεμένος με την Jennifer Aniston. Όλοι μιλούσαν για το πόσο αληθινά ήταν τα φιλιά τους στην ταινία δράσης και τη γλυκιά Jennifer να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα μετά από αυτό. Και οι δυο έχουν δηλώσει ότι δεν έγινε τίποτα μεταξύ τους, πριν τον χωρισμό του Pitt με την Aniston. Ωστόσο, τέσσερις μήνες μετά το διαζύγιο, το «παράνομο» ζευγάρι κάνει μαζί διακοπές στην Κένυα με τον γιο της ηθοποιού, Maddox. Οι τρυφερές στιγμές τους απαθανατίζονται από τους παπαράτσι και δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι είναι… in love! Pitt-Jolie δεν παραδέχτηκαν τη σχέση τους επισήμως πριν το 2006, όπου και ανακοίνωσαν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Woody Allen-Soon-Yi Previn
Αυτός ο παράνομος έρωτας αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα σκάνδαλα του Hollywood, με τον Woody Allen να ερωτεύεται τη Soon-Yi Previn, την υιοθετημένη κόρη της επί δέκα χρόνια συντρόφου του Mia Farrow. Η σχέση τους τελείωσε επεισοδιακά όταν το 1992 η ηθοποιός βρήκε στο διαμέρισμά του δημιουργού στη Νέα Υόρκη, γυμνές φωτογραφίες της 21χρονης τότε υιοθετημένης κόρης της. Παρά τα 35 χρόνια διαφοράς, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και η Soon-Yi παντρεύτηκαν το 1997, υιοθέτησαν δύο παιδιά και έκτοτε ζουν μαζί.

Πρίγκιπας Κάρολος-Camilla Parker Bowles
Το ρομάντζο τους πηγαίνει αρκετές δεκαετίες πίσω, πολύ πριν γίνει από παράνομος…  νόμιμος. Πρίγκιπας Κάρολος και Camilla Parker Bowles γνωρίστηκαν τη δεκαετία του ’70. Και μπορεί τότε να μην ευδοκίμησε το αίσθημα, όμως -όπως φάνηκε στην πορεία- συνέχισαν να έχουν επαφές. Κάρολος και Diana χώρισαν το 1992, αφού η «σκιά» της Camilla υπήρχε πάντα στη σχέση τους. Η πρώτη κοινή εμφάνιση του πολυσυζητημένου ζευγαριού έγινε τέσσερα χρόνια μετά. Το 2005 Κάρολος και Camilla παντρεύτηκαν σε μια σεμνή τελετή, με την πεθερά βασίλισσα Ελισάβετ να μη δίνει το «παρών».

Gisele-Tom Brady
Όταν το top model Gisele και ο παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τom Brady άρχισαν να βγαίνουν, εκείνος ήταν ακόμα σε σχέση με την ηθοποιό Bridget Moynahan (τη «σανίδα χωρίς ψυχή» του «Sex & the City»). Τον Δεκέμβρη της ίδιας χρονιάς έγινε γνωστό ότι ο Brady χώρισε τη μελαχρινή ηθοποιό για τα μάτια της Gisele. Λίγες εβδομάδες μετά, τον Φεβρουάριο του 2007, η Moynahan ανακοινώνει ότι ήταν τριών μηνών έγκυος με το παιδί του αθλητή, φέρνοντας τελικά στον κόσμο τον γιο τους Jack Moynahan, έξι μήνες μετά. Η Gisele δεν πτοήθηκε. Δύο χρόνια μετά τον παντρεύτηκε κι απέκτησε μαζί του δύο παιδιά.

Melanie Griffith-Antonio Banderas
Τη δεκαετία του ’90 ήταν ένα από τους πιο… hot ηθοποιούς, με εκατοντάδες γυναίκες στα πόδια του και την παντοδύναμη τότε Madonna να τον διεκδικεί. Ωστόσο αυτή που «κέρδισε» τον Antonio Banderas από την Ana Leza δεν ήταν άλλη από τη χολιγουντιανή σταρ Melanie Griffith. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο πλατό της ταινίας «Two much» με την ερωτική τους χημεία να είναι εμφανή. Ο Antonio χώρισε, όπως και η Melanie Griffith τον γνωστό ηθοποιό Don Johnson με τον οποίο απέκτησε την πρωταγωνίστρια του «50 Αποχρώσεις του Γκρι», Dakota Johnson.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top