Η επιστολή της Markle στον πατέρα της:«Έκανες την καρδιά μου 1000 κομμάτια»

Δημοσίευσε την επιστολή που του έστειλε η κόρη του αφήνοντάς τη εκτεθειμένη

Σε σαπουνόπερα made in Buckingham εξελίσσεται η ταραγμένη σχέση της Meghan Markle με τον πατέρα της.

Ο 74χρονος Τomas δε χάνει ευκαιρία για λίγη δημοσιότητα κρεμώντας στα μανταλάκια τη Δούκισσα του Σάσεξ. Αυτή τη φορά δημοσιεύει τη χειρόγραφη επιστολή που του έστειλε η κόρη του και στην οποία φαίνεται πόσο καταρρακωμένη είναι από τη συμπεριφορά του.

Οι θεωρίες συνωμοσίας οργιάζουν! Είναι έγκυος τελικά η Μeghan Markle;

«Οι πράξεις σου έσπασαν την καρδιά μου σε χίλια κομμάτια, όχι μόνο γιατί προκάλεσες τόσο πόνο χωρίς να χρειάζεται και χωρίς να υπάρχει λόγος, αλλά γιατί επέλεξες να μην πεις την αλήθεια...»

Η Μeghan μάλιστα τον διαψεύδει για τους ισχυρισμούς του για την απουσία του από το γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry.

«Είπες στα μέσα ότι με κάλεσες για να μου πεις ότι δε θα έρθεις στο γάμο, κάτι το οποίο δε συνέβη γιατί δε μου τηλεφώνησες».

Η επιστολή είχε σταλεί τον περασμένο Αύγουστο, όμως ο Tomas Markle επιλέγει να τη δημοσιεύσει τη στιγμή που βλέπει ότι η εικόνα του προς τα έξω δεν είναι η καλύτερη.

O κήπος της Kate Middleton

Πιο ανέμελες στιγμές περνά η Kate Middleton, η οποία εδώ φαίνεται δίνει τις τελευταίες οδηγίες για το μικρό κήπο που σχεδίασε η ίδια για την ανθοκομική έκθεση του Τσέλσι. Όταν δεν περνά χρόνο με τα τρία παιδιά της δε χάνει ευκαιρία να αφιερώνει χρόνο σε ασχολίες που τη χαλαρώνουν.

 

Δείτε εδώ ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top