Φαίη Ξυλά: Μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της

«Στο παιδί προσπαθήσαμε να το χειριστούμε με ειλικρίνεια»

Είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό ότι η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος δεν είναι πια μαζί, μετά από 15 χρόνια σχέσης και 9 χρόνια γάμου. 

Την αποκάλυψη είχε κάνει μάλιστα η ίδια η ηθοποιός, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει. Η Φαίη Ξυλά βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τον χωρισμό της.

Δείτε Ελληνίδα κουκλάρα ηθοποιό γυμνή στο μπάνιο της! 

«Ο χωρισμός αφορά στην προσωπική μας ζωή. Και οι δύο δεν είχαμε προβάλει την προσωπική μας ζωή. Θαυμάζουμε πολύ ο ένας τον άλλον στη δουλειά. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα στη δουλειά. Η δουλειά δεν ήταν ποτέ ένα από τα θέματά μας. Και τώρα συνεργαζόμαστε. Είναι αρκετός καιρός που έχουμε χωρίσει. Δεν έγινε γνωστό, γιατί δε δουλέψαμε μαζί. Τώρα δουλέψαμε μαζί και έγινε ερώτηση πώς είμαστε στο σπίτι και απάντησα. Δεν είναι κάτι που το κρύβαμε, απλώς εγώ μόνη μου δε θα μιλήσω ποτέ δημόσια για τα προσωπικά μου. Το κοντινό μας περιβάλλον το γνώριζε. Είμαστε και οι δυο αρκετά κλειστοί σαν άνθρωποι. Στο παιδί προσπαθήσαμε να το χειριστούμε με ειλικρίνεια. Συμβουλευτήκαμε κάποιον», είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Φαίη Ξυλά-Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος/Φωτογραφία NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top