Gisele: Μόλις μάθαμε γιατί είχε χωρίσει τον DiCaprio

Η εξομολόγηση δέκα χρόνια μετά το τέλος της σχέσης τους

Gisele Leonardo DiCaprio

Ήταν ζευγάρι για πέντε χρόνια. Και τι πειράζει που η σχέση τους έληξε πριν από δέκα; Η Gisele Bündchen αποφάσισε μόλις τώρα να μιλήσει ανοιχτά σχετικά με το λόγο για τον οποίο χώρισε με τον Leonardo DiCaprio.

Η καλλονή και ο γόης του Hollywood ήταν μαζί από το 1999 μέχρι το 2005 και είχαν φτάσει -τότε- να θεωρούνται από πολλούς ως το απόλυτο ζευγάρι. Μέχρι που μαθεύτηκε ότι το παραμύθι... τέλειωσε. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς είχε γίνει μεταξύ τους, μόνο αυτό που ισχυριζόντουσαν οι δυο τους: ότι χώρισαν σε πολύ καλό κλίμα.

Και το 2019 ήρθε η αποκάλυψη: Χώρισαν, γιατί ήθελε να ζήσει μια άλλη ζωή και χρειαζόταν αλλαγή στο lifestyle της.

«Δεν ήθελα πια να μουδιάζω με το κάπνισμα, το ποτό και την πολλή δουλειά. Συνειδητοποίησα όλο και περισσότερα πράγματα που είχα επιλέξει να μη βλέπω» εξομολογήθηκε στην ανοιξιάτικη έκδοση του περιοδικού «PORTER». 

«Ημουν μόνη μου στο να θέλω να εμβαθύνω λίγο στην ψυχή μου, ενώ αυτός έμενε ο ίδιος; Στο τέλος, δυστυχώς, η απάντηση ήταν ναι», κατέληξε η 38χρονη αναφερόμενη στον 44χρονο σταρ.

 

Το μοντέλο στην αγκαλιά του συζύγου του 

Υπενθυμίζουμε πως η Gisele τώρα είναι παντρεμένο με τον άσο του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι. Είναι μαζί από το 2006 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top