Εβελίνα Σκίτσκο: «Δε γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου!»

Τι είπε για τα κορίτσια του GNTM

Δείτε την εμφάνιση της Εβελίνας στη «Φωλιά των Κου Κου» μετά τον τελικό του GNTM

Στα παρά πέντε δεν πήρε τον τίτλο του Greece’s Next Top Model, αφού έφτασε στην τελική τριάδα με τη Μαριάννα Παινέση και τη μεγάλη νικήτρια Ειρήνη Καζαριάν. 

Η Εβελίνα Σκίτσκο έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «You!» και μίλησε για όλα, ενώ αναφέρθηκε και στις κοπέλες από το GNTM. «Με την Έλντα, την Καζαριάν και την Ξανθή δεν έχουμε μιλήσει ξανά… Ούτε εκείνες έψαξαν να με βρουν αλλά ούτε κι εγώ… Όταν είδα ότι δεν ταιριάζουμε, αποφάσισα ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσω» είπε.

Το μοντέλο μίλησε για τον χωρισμό από τον πατέρα της κόρης της, αλλά και για έναν δεύτερο γάμο, ένα ενδεχόμενο πολύ μακρινό για την ίδια. «Με τον Ανδρέα χωρίσαμε όταν ήμουν έξι μηνών έγκυος. Είχε φύγει ο έρωτάς μας. Το προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολη περίοδος για μένα» τόνισε.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τον πατέρα της, αποκάλυψε ότι εγκατάλειψε την οικογένειά του όταν το μοντέλο ήταν ενός έτους. Όπως χαρακτηριστικά ανεφερε: «Δεν τον γνώρισα ποτέ. Η μαμά μου ήταν σκληρή και αυστηρή μαζί μου, αλλά μου στάθηκε σαν βράχος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top