Βίκυ Καγιά για Ιωάννα Μπέλλα: «Όταν ήρθε στο GNTM ήταν…»

«Ούτε πλαστικές έχουμε κάνει όλες, ούτε έχουμε φάει χαστουκάκι»

Σχεδόν ένα μηνά μετά το τέλος του GNTM, καλεσμένη της Φαίης Σκορδά ήταν η Βίκυ Καγιά το πρωί της Δευτέρας και απάντησε για όλα, ενώ σχολίασε και πάλι τα λεγόμενα της Ιωάννας Μπέλλα. 

Κανείς από την κριτική επιτροπή δεν περίμενε να νικήσει στο GNTM η Ειρήνη Καζαριάν, μέχρι που είδαν τις τελευταίες της φωτογραφήσεις, αποκάλυψε η fashion expert. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, είναι η τοποθέτησή της για την Ιωάννα Μπέλλα.

«Η Ιωάννα Μπέλλα δεν είναι ωραίο μοντέλο, είναι ωραία γυναίκα, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Οι Σταρ Ελλάς είναι ωραίες γυναίκες, όχι ωραία μοντέλα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο», είπε η Βίκυ. Όταν η Φαίη τη ρώτησε σχετικά με τις δηλώσεις της Σταρ Ελλάς 2018 για την κακοποίηση, εκείνη έδειξε να μην έχει ιδέα!

Η Εύη Ιωαννίδου του GNTM απαντάει: Έκανε unfollow στη Μέγκι Ντρίο;

«Δηλώσεις δεν έχω ακούσει. Για τι πράγμα έγινε χαμός; Δεν το είδα, δεν ξέρω;», είπε η Βίκυ και όταν έμαθε τα γεγονότα από τη Φαίη συνέχισε λέγοντας: «Ούτε πλαστικές έχουμε κάνει όλες, ούτε έχουμε φάει χαστουκάκι. Η Ιωάννα έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις, οι οποίες έχουν αλλάξει το πρόσωπό της, το οποίο βεβαίως και έχει το δικαίωμα κανείς να το κάνει. Όταν ήρθε στο GNTM ήταν πάρα πολύ στρογγυλά και φουσκωμένα όλα! Τώρα, αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω. Εγώ τη βρίσκω πολύ πειραγμένη. Δεν είναι ότι δεν μπορεί η Ιωάννα να κάνει καριέρα, προς Θεού! Αλλά μοντέλο σημαίνει σε σβήνω και σε γράφω με διαφορετικά κόνσεπτ. Πρέπει να μπορείς να αλλάζεις και πρέπει να έχεις ένα πρόσωπο να λειτουργεί και λίγο σαν λευκός καμβάς», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top