Έλληνας παρουσιαστής θα γίνει μπαμπάς μέσα στο 2019 

Το ανακοίνωσε στο Instagram

Βίντεο από τα μοναδικά ταξίδια του ζευγαριού ανά τον κόσμο

Την ωραιότερη φάση της ζωής του περνάει ο Ευτύχης Μπλέτσας.

Ο γνωστός παρουσιαστής θα αποκτήσει το πρώτο του παιδάκι με τη σύντροφο του, Ηλέκτρα Αστέρη. Το ερωτευμένο ζευγάρι που βλέπουμε μαζί στο «Happy Traveler» είναι ήδη επτά χρόνια μαζί.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Ευτύχης μέσα από το προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε: «Φέτος το δώρο μας δεν το έφερε ο Άγιος Βασίλης. Θα μας το φέρει ο πελαργός! Καλή χρονιά σε όλους! Εύχομαι και σε σας το 2019 να φέρει ότι ποθείτε!!».

Την ίδια ώρα, και η σύντροφός του, ανέβασε την ίδια εικόνα, γράφοντας:«Το 2019 θα αλλάξει όλη την ζωή μας. Κυριολεκτικά. Η οικογένεια μας θα μεγαλώσει και πλέον τα ταξίδια μας ανά τον κόσμο θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο νόημα. Θα γίνουμε 3. Αγγελουδι μου, κάθε νέα χώρα που θα επισκεπτόμαστε, θα είναι μια καινούρια ευκαιρία για να σου μάθουμε τον κόσμο. Κάθε νέο ταξίδι, θα είναι μια ευκαιρία για να σου δείξουμε πόσο ξεχωριστοί είναι οι λαοί του πλανήτη. Κάθε καινούρια εξερεύνηση, θα είναι ευκαιρία για να σε μάθουμε και να μας μάθεις καλύτερα. Η ευτυχία μας δεν περιγράφεται. Το συναίσθημα που νιώθω με κάθε σου κλωτσιά δεν ήξερα ότι υπάρχει. Η αγάπη που νιώθω για σένα πριν καν σε γνωρίσω είναι μοναδική. Είσαι το μόνο πράγμα που θα μπει ανάμεσα μας και θα ενώσει τις ζωές μας με τον πιο όμορφο τρόπο. Σ' αγαπάω πριν καν σε γνωρίσω. Σε περιμένουμε. Ανυπομονούμε»!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bound to you #ChristinaAguilera 🎵 Location 📍 #Thessaloniki Photo 📸 @ftbletsas _________________________________________________ Το 2019 θα αλλάξει όλη την ζωή μας. Κυριολεκτικά. Η οικογένεια μας θα μεγαλώσει και πλέον τα ταξίδια μας ανά τον κόσμο θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο νόημα. Θα γίνουμε 3.. οκ 4 ρε @herculesthedoggr! Αγγελουδι μου, κάθε νέα χώρα που θα επισκεπτόμαστε, θα είναι μια καινούρια ευκαιρία για να σου μάθουμε τον κόσμο. Κάθε νέο ταξίδι, θα είναι μια ευκαιρία για να σου δείξουμε πόσο ξεχωριστοί είναι οι λαοί του πλανήτη. Κάθε καινούρια εξερεύνηση, θα είναι ευκαιρία για να σε μάθουμε και να μας μάθεις καλύτερα. Η ευτυχία μας δεν περιγράφεται. Το συναίσθημα που νιώθω με κάθε σου κλωτσιά δεν ήξερα ότι υπάρχει. Η αγάπη που νιώθω για σένα πριν καν σε γνωρίσω είναι μοναδική. Είσαι το μόνο πράγμα που θα μπει ανάμεσα μας και θα ενώσει τις ζωές μας με τον πιο όμορφο τρόπο. Σ'αγαπάω πριν καν σε γνωρίσω. Σε περιμένουμε. Ανυπομονούμε. _________________________________________________ #DayDreamer #HappyTraveller #TravelGirl #TravelCouple  #Dreamer #TravelTheWorld #WithYou #YouandMe #Travelblogging #Explorer #Travelblogger #Everydaytravel  #Travel #PregnantBelly #Instatravel #TravelWithElectra #MyTravelgram #PregnantStyle #CoupleTravel #Wanderlust #HappyTravellerJunior #MomToBe #Travellers #Greece #AdventureSeeker #Pregnant

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L E C T R A ➡️TRAVELGIRL 🌍 (@electra_asteri) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top