Το γλέντησαν οι Έλληνες επώνυμοι: Δείτε πώς υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά

Άλλοι στην Ελλάδα και άλλοι σε εξωτικούς προορισμούς

Με αγαπημένους τους ανθρώπους στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό γιόρτασαν οι επώνυμοι τον ερχομό του νέου χρόνου κι έστειλαν τις ευχές τους μέσα από τα social media. 

Πρώτη και καλύτερη η Ελένη Μενεγάκη, η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό, όπου και καλωσόρισε τη νέα χρονιά μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τις τρεις κόρες της. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#eleni #happynewyear #2019 #love #happy #fireworks #lucky #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

Μάλιστα με το που μπήκε η νέα χρονιά ανέβασε μια φωτογραφία και έδειξε σε όλους τους followers της πόσο καλά περνάει. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Eleni #newyear #2019 #onlylove #happythoughtsonly

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

Στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Μπαλί υποδέχθηκαν το 2019 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι οποίοι του έδωσαν και κατάλαβε σε κλαμπ του νησιού, απολαμβάνοντας τα πυροτεχνήματα. 

Η Βίκυ Καγιά προτίμησε κάτι πιο ήσυχο και οικογενειακό, προετοιμάζοντας ένα εντυπωσιακό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι στο σπίτι της. 

Αγκαλιασμένοι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ευχήθηκαν μέσω του Instagram στους φίλους τους μια υπέροχη νέα χρονιά και πέρασαν την παραμονή της πρωτοχρονιάς μαζί με τα παιδάκια τους και αγαπημένους τους ανθρώπους. 

 

 

Με ένα τρικούβερτο πάρτι υποδέχθηκε τη νέα χρονιά και η Αθηνά Οικονομάκου. Στην παρέα της ήταν επίσης και η κολλητή της Βάσω Λασκαράκη, στην οποία έσπευσε να ευχηθεί για την ονομαστική της γιορτή με το που άλλαξε ο χρόνος. 

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε την παγέτα, τα ψιλοτάκουνα, πήρε τον καλό της και υποδέχθηκε το 2019 σε ένα σούπερ ντούπερ πάρτι σε ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου γλέντησε μέχρι το πρωί. 

Η Μαίρη Συνατσάκη το ξενύχτησε σε σπίτι φίλης της μαζί με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Νίκο Μουτσινά και άλλους φίλους τους, όπου στις 05:00 το πρωί απόλαυσαν και το πρώτο πρωινό της χρονιάς. 

 

 

Η Δέσποινα Βανδή αγκαλιά με φίλους και οικογένεια καλωσόρισε τη νέα χρονιά χαρούμενη και αισιόδοξη, ενώ τις ευχές του έστειλε και ο Αντώνης Ρέμος με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top