Κίτρινος… πυρετός για την Obama - Τα σχόλια και οι πανάκριβες μπότες!

Αυτό που στην πατρίδα της αποκαλούν… fashion disaster!

Άφωνοι έμειναν 13000 θεατές στη Νέα Υόρκη, που πλήρωσαν για να δουν τη συνέντευξη της Michelle Obama στη Sarah Jessica Parker, με θέμα το βιβλίο της που σπάει ταμεία. 

Το σούσουρο προκάλεσε η εκκεντρική -στα όρια του κιτς- και πανάκριβη εμφάνισή της, με το φλούο κίτρινο μάξι και τις πανάκριβες μπότες με χρυσό γκλίτερ του Οίκου Balenciaga. Οι αντιδράσεις ήταν τόσο για το… τρανταχτό στιλ στο σύνολό του, κάτι που δε μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα, όσο και για τα 4000 δολάρια που κοστίζουν!

Αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός έκανε αυτή την παραμυθένια εμφάνιση

Η ίδια πάντως έχει…πλήρη επίγνωση, αφού όπως απάντησε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ στα επικριτικά σχόλια: «Ήξερα πως τα ρούχα μου έκαναν μια δήλωση και θα τα κοιτούσαν όλοι. Οπότε αποφασίσαμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό για να αναδείξουμε νέους σχεδιαστές».

Κίτρινος… πυρετός για την Obama - Τα σχόλια και οι πανάκριβες μπότες!

Το φόρεμα και οι μπότες που σχολιάστηκαν όσο τίποτα άλλο λίγο πριν την εκπνοή του 2018 /Φωτογραφία ASSOCIATED PRESS

Μαγεμένη η «Carrie»
Η Sarah Jessica Parker, ένα από τα αγαπημένα fashion icons των γυναικών, φάνηκε να... κατανοεί τη στιλιστική «απελευθέρωση» της Michelle, που μάλλον την έστησε στη συνέντευξη. Όπως έγραψε στο Τwitter: « Άξιζε τόσο πολύ η αναμονή. Θα μπορούσα να συζητώ μαζί σου για πάντα».

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top