Άννα Μαρία Λογοθέτη: Δείτε σήμερα την ξανθιά καλλονή του «3,2,1»

Δε θα την αναγνωρίζετε!

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε το πρωί της Τρίτης τους τηλεθεατές του «Πρωινού».

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη, το άλλοτε σέξι κορίτσι του σόου του ΑΝΤ1 «3, 2, 1» μίλησε στην εκπομπή, με τη Φαίη και το πάνελ της να επισημαίνουν πόσο πολύ έχει αλλάξει από τον καιρό που βρισκόταν στην τηλεόραση.

«Εγώ ήθελα να πάω για παρουσίαση δελτίου. Παράλληλα με το σχολείο έκανα δημοσιογραφία και όταν τελείωσα από τη σχολή έστειλα το βιογραφικό μου τότε στον ΑΝΤ1 για να κάνω δελτίο ειδήσεων στα αγγλικά. Γιατί έχω τελειώσει ξένο σχολείο. Και από εκεί βρέθηκα στο casting για το «3-2-1″. Μη με ρωτήσεις πως έγινε. Δεν έχω ιδέα. Μετά όταν άρχισα να μεγαλώνω και να ωριμάζω μέσα στο τηλεοπτικό σκηνικό, κατάλαβα ότι τελικά δεν μου ταιριάζει και αποχώρησα. Δεν μου άρεσε γενικά το παρασκήνιο», ανέφερε η Άννα Μαρία

Ελένη Μενεγάκη: Μας δείχνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της!

Μίλησε ακόμα για το διαζύγιο της μετά από 11 χρόνια γάμου, αλλά και τις καλές σχέσεις που έχει με τον πρώην σύζυγο της. Ιδιαίτερα ανανεωμένη, αδυνατισμένη και… μελαχρινή είπε επίσης: «Δεν έχω φύγει πολύ από τα όρια μου όσον αφορά το βάρος μου. Όταν γέννησα πήρα 25 κιλά και μετά όταν έχασα τον μπαμπά μου από τη στεναχώρια μου βγήκε και ένα θέμα υγείας. Ήταν ψυχολογικό περισσότερο και ορμονικό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top