Μαρία Μπακοδήμου: Όλη η αλήθεια για τον Τούρκο κροίσο που την πολιορκούσε

«Είχα φλερτ στην Κωνσταντινούπολη και νέες σχέσεις»

Όσα είχε πει λίγες μέρες πριν για τη φιλία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη φημολογούμενη σχέση της με Τούρκο Κροίσο.

Όπως είπε στο περιοδικό YOU:

Αυτά τα πήγαινε-έλα στην Κωνσταντινούπολη σε συνδυασμό με τον κροίσο που ακούστηκε ότι είναι ξετρελαμένος μαζί σου, πόσο αλήθεια έχουν;
Ο κροίσος δεν υπάρχει, είχα όμως φλερτ στην Κωνσταντινούπολη. Και φίλους από παλιά και νέες σχέσεις... Οι Τούρκοι έλκονται πάρα πολύ από τις Ελληνίδες, μάλιστα μου έλεγε ένας φίλος μου που έχει καταγωγή από εκεί, από τον ένα του γονιό, ότι παλαιότερα οι Τούρκοι έπαιρναν Ρωμιές για να ομορφύνουν την οικογένειά τους. Βέβαια πια πολλοί Τούρκοι και Τουρκάλες είναι πανέμορφοι.

Υπάρχει τελικά κάτι στη ζωή σου;
Όχι κάτι συγκεκριμένο, είμαι αδέσμευτη αυτή τη στιγμή.

Σου λείπει ένας έρωτας;
Ναι, θα μου άρεσε να έχω μια σχέση.

Είσαι σχεσάκιας;
Όχι, δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ, γι’ αυτό και έκανα επιλογές που ήξερα ότι δεν πρόκειται να με κρατήσουν. Επιλέγω ανθρώπους που ξέρω ότι δεν θα ταιριάξουμε στην πορεία, προφανώς φοβάμαι τη δέσμευση.

Επίσης, αναφέρθηκε και στη σχέση με τον πρώην άντρα της Δημήτρης Αργυρόπουλο: «Ο Δημήτρης κι εγώ όταν γνωριστήκαμε αγαπηθήκαμε, ερωτευθήκαμε, είχαμε και οι δυο τα θέματά μας μέσα στον γάμο που δεν μπορούσαμε να τα λύσουμε, ίσα-ίσα με τη δική μου αναγνωρισημότητα και επιτυχία στην τηλεόρασητα προβλήματα έγιναν περισσότερα. Είναι πολύ δύσκολο -ιδιαίτερα για τον Έλληνα άντρα- να νιώθει ότι η γυναίκα του βγάζει περισσότερα λεφτά, ότι μας βάζουν στο πρώτο τραπέζι εξαιτίας της... Τον Δημήτρη τον έχουν πει και κύριο Μπακοδήμο!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top