Πρώτη φορά! Τι δήλωσε η Kate Middleton για το μωρό της Meghan Markle

Φήμες θέλουν τις δύο συννυφάδες στα μαχαίρια!

Πρώτη δημοσίευση 29/11/2018 13:39

Τελικά η δούκισσα του Κέιμπριτζ, κατά κόσμον Kate Middleton, διέψευσε τις φήμες ότι με τη Meghan Markle, σχεδόν δε μιλιούνται. 

Στη διάρκεια επίσκεψης το Πανεπιστήμιο του Λέστερ, η Kate ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της Meghan, δηλώνοντας ενθουσιασμένη με το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας που αναμένεται να γεννηθεί την άνοιξη. Όπως είπε είναι μία «τόσο ξεχωριστή στιγμή» και πρόσθεσε: «Και ένα ξαδερφάκι για τον George, τη Charlotte και τον Louis θα είναι πολύ ξεχωριστό». 

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ μίλησε και για τα τρία της παιδιά που ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις γιορτές των Χριστουγέννων και για τα εορταστικά τραγούδια τους στο σχολείο. «Και ο Louis μεγαλώνει. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι επτά μηνών τώρα. Γίνεται ένα μεγάλο αγόρι!», είπε. 

Σύμφωνα με το περιοδικό Vanity Fair: «Kate και Meghan είναι δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και δεν έχουν πολλά κοινά, αλλά κάνουν προσπάθεια να τα πηγαίνουν καλά». Ωστόσο, άλλες πηγές επιμένουν ότι οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο δούκισσες «πάγωσαν» μετά τον γάμο της Meghan τον περασμένο Μάιο. 

Δημοσίευμα της εφημερίδας Telegraph αναφέρει ότι η Kate ξέσπασε σε κλάματα, μετά τις επιτακτικές απαιτήσεις της Meghan την ημέρα που έκανε πρόβα το φόρεμα για παρανυφάκι η κόρη της Charlotte.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top