GNTM: Δείτε πόσο μοιάζει στη μητέρα της η Άννα Αμανατίδου

Όπως είναι λογικό... την υπεραγαπάει!

Είναι σίγουρα μία από τις συμμετέχουσες στο GNTM που έχουν ξεχωρίσει, τόσο για την εμφάνιση όσο και για τον χαρακτήρα της. 

Η Άννα Αμανατίδου που έχει σπουδάσει αισθητική και ασχολείται με το χορό και τη γυμναστική, πριν τη συμμετοχή της στο GNTM, είχε ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ και είχε κατακτήσει τον τίτλο Miss Θεσσαλία το 2014.

GNTM: Δείτε τον σύντροφο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη 

Ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη μέχρι τώρα πορεία της fashion blogger από τη Θεσσαλονίκη είναι σίγουρα η μητέρα της. 

Έτσι, σε μια από τις αναρτήσεις στο Instagram τη βλέπουμε αγκαλιά με τη μαμά της, την ηρωίδα της καρδιάς της όπως τη χαρακτηρίζει η ίδια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χρόνια πολλά στη ηρωίδα της καρδιάς μου .... που θα με μαλώνει πάντα και που θα με αγαπάει ταυτόχρονα τόσο πολύ..... Που θα μου πει πριν φύγω από το σπίτι να ντυθώ καλά🙈 που θα με φροντίσει , θα με νιώσει και θα είναι δίπλα μου πάντα. Που το μόνο που θέλει είναι μια αγκαλιά μου και αυτό αρκεί για να χαμογελάσει ! Το στήριγμα μου ... ίσως όλα αυτά είναι πολύ λίγα μπροστά σε αυτό που κάνουν αυτές οι γυναίκες στις ζωές μας ❤️ Να τις αγαπάμε κάθε μέρα , το αξίζουν και με το παραπάνω ❤️ Σαγαπαω και ευχαριστώ ❤️❤️❤️ • • • #mymum #mothersday #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna's Fashion World (@anna_amanatidou) στις

Δείτε όλο το επεισόδιο του Greece’s Next Top Model.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top