Μπακοδήμου για Σεργουλόπουλο: «Εσείς δε χάνεστε καιρό με τους φίλους σας;»

Πότε την… έκανε από τις κάμερες;

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια που το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στην πρεμιέρα στην παράστασης «Κάνω Καμπάκ», όπου μίλησε για την απόφαση του μεγάλο της γιου να φύγει για σπουδές στο εξωτερικό, στην τηλεοπτική παρουσία του πρώην συζύγου της, Δημήτρη Αργυρόπουλου στο «My Style Rocks», αλλά και για την πολυσυζητημένη φιλία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Μάλιστα, δε δίστασε να μιλήσει για την τρελή επιτυχία που σημείωσε την περσινή σεζόν το «Power of Love».

«Κάνω Καμπάκ»: Επώνυμοι στην πρεμιέρα του Φώτη Σεργουλόπουλου

Πώς είναι τώρα που με τον Φώτη δε βλέπεστε καθημερινά τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι; «Έχω φίλους που βλέπομαι μια φορά τον χρόνια, μια φορά το δίχρονο… νιώθω ότι τους αγαπάω το ίδιο. Νομίζω συμβαίνει σε όλους αυτό. Σε δένουν πράγματα» απάντησε. 

«Ο Δημήτρης νομίζω ότι εδώ και έναν μήνα είναι ο Δημήτρης που ξέρω και γνωρίζω. Είναι γλυκός, έχει το χιούμορ του», είπε για τον πρώην σύζυγό της.

Σχετικά με το ριάλιτι... αγάπης που παρουσίασε είπε: «Είναι υποκειμενικό αν σου αρέσει ή όχι». Όσο για την ερώτηση που την έκανε να φύγει άρον άρον από τη συνέντευξη, ήταν αυτή που αφορούσε… εμμέσως την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top