«Σε αγαπώ Tyler!»: Η αφιέρωση του γιου του Will Smith στον σύντροφό του

Το βιντεάκι που έγινε viral

Η ερωτική αφιέρωση του Jaden Smith από τη σκηνή έγινε viral στο διαδίκτυο σε χρόνο dt. 

Ο γιος του Will Smith, Jaden, που είναι ράπερ, μοντέλο και ηθοποιός, χθες από τo γήπεδο Dodger του Λος Άντζελες, όπου βρέθηκε για να τραγουδήσει στο «2018 Camp Flog Gnaw Carnival», άφησε άναυδο το κοινό με την εξομολόγηση που έκανε για τον σύντροφο του γνωστό ως Tyler The Creator

«Θέλω μόνο να πω ότι ο Tyler είναι ο καλύτερος φίλος του κόσμου, θέλω να σας πω ότι τον λατρεύω και ότι είναι το αγόρι μου. Αυτός δεν θέλει να το πω αλλά είναι το αγόρι μου» είπε στο κοινό που τον παρακολουθούσε.  

Αμέσως όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον Tyler ο οποίος κουνούσε αρνητικά το δάχτυλο του και μετά ξέσπασε σε γέλια. Λίγο αργότερα ο 20χρονος γιος του Will Smith έγραψε στο twitter στον Tyler: «Το είπα σε όλους δεν μπορείς να το αρνηθείς τώρα» ενώ ο Tyler του απάντησε «Είσαι ένας τρελός άντρας».

Ο Jaden και στο παρελθόν είχε κάνει δηλώσεις που είχαν συζητηθεί αφού πιστεύει ότι ο καθένας θα πρέπει να διαλέγει από μόνος του το φύλο που επιθυμεί. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που έχει ντυθεί με γυναικεία ρούχα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top